B&Co / Hospital Innovations / High Tech Laser / OrthoMedico / LaserMedico / website /

“Heel goede ervaring met Ines en Frank van Graviteit! De combinatie van creativiteit, it en het commercieel meedenken is een sterk pluspunt. Wij gaan met de B&Co groep zeker nog samenwerken in de toekomst. Een absolute aanrader!”

Carolien Cools Marketing Manager B&Co

Vier gelinkte websites met een eigen identiteit

Over B&Co

B&Co is een medische groep van 4 bedrijven (Hospital Innovations, High Tech Laser, OrthoMedico en LaserMedico) die zich sinds 1987 specialiseren in high-tech medical devices. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit lasers in verschillende domeinen, orthopedische hulpmiddelen, wondzorg- en traumamateriaal.

Websites

De 4 B&Co divisies komen elk met hun eigen communicatie naar buiten. Toch is ook herkenbaarheid tussen de verschillende subbedrijven van groot belang. Dit gevoel van uniformiteit is duidelijk merkbaar doorheen de websites die we voor de divisies maakten. Elke site start vanuit dezelfde structuur en heeft een soortgelijke aanpak. Aan de hand van kleuren, iconen en beelden differentiëren de websites zich op visueel vlak van elkaar.

 

Ga een kijkje nemen naar hoe we te werk gingen met de Hospital Innovations, de High Tech Laser, de LaserMedico en de OrthoMedico website.

Of ontdek de website die we voor Lasermedico, distributeur van medische lasers, maakten. Lasermedico maakt deel uit van de B&Co groep en is daarnaast exclusief verdeler van de Onda producten, waarvoor Graviteit ook de website ontwierp.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?