B Strong website / webshop / tekstrevisie / postdoos / fiches / social media posts /

Een krachtig webdesign voor een next level product in krachttraining

Over B STRONG

BFR-training is een oefentechniek die de bloedsomloop van het lichaam manipuleert. In combinatie met lichaamsbeweging levert de techniek snelle winst in kracht en fitheid op. Het B STRONG Training System dat via de website verkocht wordt, is perfect voor deze Blood Flow Restriction training.

Website

De B STRONG trainingsbanden worden wereldwijd verkocht. Wij gingen aan de slag met de website voor de verkoop in de Benelux regio. De site kreeg een krachtige no nonsense look. Omdat dit een nieuw product is dat mensen nog moeten leren kennen, zetten we in op een professionele en betrouwbare sfeer. Naast het informatieve luik bevat de website ook een webshop gedeelte waarin alle banden en training sets kunnen aangekocht worden. Daarnaast voorzag Graviteit regelmatige en consequente revisies van de website zodat deze steeds actueel onderhouden blijft.

Social media & productfiches

Daarnaast maakten we enkele aantrekkelijke social media posts op voor B STRONG. De posts zijn actiegericht en inspirerend en roepen op een dynamische manier op om met het product aan de slag te gaan.

Postdoos & productfiches

Graviteit ontwierp ten slotte een postdoos en enkele productfiches die opgestuurd konden worden naar de klanten van B STRONG.

 

Wist je trouwens dat Rehab & Prevention, een kinesitherapiepraktijk waarvoor Graviteit de website maakte, deze B STRONG trainingsbanden ook aanbiedt? Bekijk het project rond Rehab & Prevention.

Neem een kijkje naar de website via www.gobstrong.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?