Format Architecten / look and feelbranding / logo / website / webdesign / copywriting / visitekaartjes / belettering / mailhandtekening / advertentie /

Format Architecten: stijlvolle website vol inspiratie

Format Architecten

Over Format Architecten

Format Architecten is een architectenbureau uit Gent. Ze werken voor zowel industrie, retail en particulieren als voor de publieke en private sector. De architecten van Format hanteren in hun ontwerpen steeds eerlijke en zuivere materialen die dankzij hun eenvoud charmeren. Net die charismatische eenvoud trachten wij bij Graviteit door te trekken in hun website en branding.

Logo

Het logo toont ook die aantrekkelijke eenvoud die Format typeert. Een modern, bescheiden lettertype zet Format in de kijker. Door een kleine, subtiele twist te geven aan de letter ‘A’ springt het logo er toch uit, niet door groots uit te pakken, maar dankzij een ludieke en stijlvolle toets.

Website & copywriting

De website opent groots, met een paginawijde blik in de projecten die Format al realiseerde. Klik je door, dan kom je op de esthetisch geordende pagina’s die eenvoudig, maar doordacht de projecten van Format weergeven, nieuwigheden in de kijker zetten en meer inzicht geven in de werking van het architectenbureau.

De projecten zijn daarbij voorzien van duidelijke copy die meer duiding geeft bij de gebruikte materialen, de insteek van de opdracht en de wens van de klant. Bovendien zijn ze opgedeeld in overzichtelijke categorieën zodat je als lezer meteen kan navigeren naar wat jou interesseert.

Doordat de ‘Bureau’-pagina meer uitleg geeft over het team en hoe Format Architecten te werk gaat bij het ontwerpen van jouw project, weet de potentiële klant onmiddellijk waar hij/zij zich aan kan verwachten. Centraal in de copywriting hier staat de werking van Format als een tandwiel, een werking die blijft draaien. Ook besloten we de letterlijke betekenis van ‘Format’ als watermerk in de copy te verwerken om zo een extra betekenislaag toe te voegen aan de teksten.

Offline branding

We trokken de branding van Format verder door – offline – in visitekaartjes, een gedrukte advertentie en een belettering voor het kantoor.

Online branding

Online zorgden we voor een herkenbare en professionele mailhandtekening voor alle teamleden van Format Architecten.

 

 

Neem een kijkje naar de website via www.formatarchitecten.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?