Vacature job IT WordPress Webdesign webdesigner Gent astronaut ruimte

.

Vacature IT WordPress Webdesign Gent /

Vacature IT WordPress Webdesign Gent

Hello from the other side! Ben jij op zoek naar een interessante, uitdagende en creatieve job in IT, webdesign en webdevelopment binnen de communicatiesector? Check dan deze vacature IT WordPress Webdesign Gent en maak je klaar om te landen op de Graviteit-planeet.

 

Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit

Graviteit is een creatief communicatiebureau dat bedrijven en organisaties op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om hun zaak te laten groeien. Na het strategische luik voeren we verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings, websites en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties waar je onze skills in actie ziet.

 

Bij wie kom je terecht

Bij Frank Mertens, Ines Maroye en de andere creatieve wezens van team Graviteit. Je leert ons snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!

Wat bieden we binnen deze vacature IT WordPress Webdesign Gent aan

We bieden een leerrijke en uitdagende job aan waarbij je écht aan de slag gaat in het werkveld. We hebben een uitgebreide en verrassende portefeuille aan klanten waarmee je rechtstreeks in contact komt en een band opbouwt. Jouw werk maakt voor hen het verschil.

Je kan jezelf ontplooien en ontdekken waar jouw sterktes liggen. De focus van je job ligt uiteraard op alles wat met webdevelopment en informatica te maken heeft. Maar een website is meer dan het schrijven van front-end en back-end codes. We kijken ernaar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” op vlak van digitale en creatieve communicatie is en zorgen voor een werkomgeving die kansen biedt.

Kansen bieden houdt ook in dat we de ruimte geven om bij te leren. De digitale wereld staat nooit stil, en daarom moet ook jij als IT’er en webdesigner in beweging blijven. Bijleren doe je zowel zelfstandig als van je teamleden. Kennis delen en elkaar versterken staat voorop.

Als je aan de slag gaat bij Graviteit is er ruimte voor flexibiliteit en staan we voor een positieve werksfeer in een inspirerende omgeving. Plezier en voldoening uit je werk halen is van groot belang voor ons.

We voorzien een marktconforme verloning.

Wat zoeken we

We verwachten dat je praktisch inzetbaar bent en dat je volop meedraait in het team. Je hebt voldoende kennis en ervaring óf de drive om snel bij te leren en zo webprojecten tot een goed einde te brengen. Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht, maar je gaat ook nauw met het team aan de slag om samen converterende webprojecten te bouwen.

Flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze functie. We geloven niet in een té afgelijnde jobinhoud. Er is ruimte om te experimenteren zodat we samen tot een functie komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. Het ideale teamlid voor Graviteit bezit ook een gezonde portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan. Een creatieve, commerciële en professionele mindset zijn sowieso mooi meegenomen. Daarnaast zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen.

  • Je hebt ervaring met WordPress en WordPress plugins
  • Je hebt een sterke kennis van HTML, CSS, PHP, Javascrip, MySQL en jQuery (of interesse om hierover bij te leren)
  • Je hebt een sterke kennis van registratie van hostings en domeinnnamen, transfers, databases en mailboxes (of interesse om hierover bij te leren)
  • Je staat mee in voor het technisch onderhouden van websites en voor het oplossen van bugs
  • Je hebt een portfolio met WordPress-websites van jouw hand
  • Je hebt een goede kennis van Nederlands en een basis van kennis van Engels
  • Gevoel voor design en vormgeving van websites is een grote meerwaarde
  • Inzicht in het structureren en gebruiksvriendelijk opbouwen van websites is een grote meerwaarde

 

Waar vindt de job voor deze vacature IT WordPress Webdesign Gent plaats?

De job vindt plaats in ons kantoor in de Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge. Een combinatie van thuiswerk en werken vanop kantoor is mogelijk. 

 

Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv, portfolio en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.

Hopelijk tot snel! 

Graviteit

Vacature IT WordPress Webdesign Gent