wordpress webdesigner Vacature gent

.

WordPress webdesigner vacature in Gent /

WordPress webdesigner vacature in Gent

Hello from the other side! Ben jij op zoek naar een interessante, uitdagende en creatieve job in webdesign/webdevelopment en in bedrijfscommunicatie? Check dan deze WordPress webdesigner vacature en maak je klaar om te landen in de wereld van Graviteit.

 

Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit

Graviteit is een creatief communicatiebureau dat bedrijven en organisaties op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings, websites en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills toegepast te zien.

 

Bij wie kom je terecht

Bij Frank Mertens en Ines Maroye en de andere creatieve wezens van team Graviteit. Je leert ons wel snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!

 

Wat bieden we binnen deze WordPress webdesigner vacature aan

We bieden een leerrijke en uitdagende job aan waarbij je écht aan de slag gaat in het werkveld. Je krijgt kansen om jezelf te ontplooien en te ontdekken waar jouw sterktes liggen op vlak van webdesign en digitale communicatie. Een website is immers meer dan het schrijven van front-end en back-end codes. Heb je inzicht in hoe een website structureel, strategisch en commercieel moet opgebouwd worden? Heb je een vlotte pen en is het schrijven van website teksten iets voor jou? Heb je voeling met social media of het opmaken van visuals? Welke digitale marketingaspecten zoals SEA en SEO zijn jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.

Als je aan de slag gaat bij Graviteit is er ruimte voor flexibiliteit en staan we voor een positieve werksfeer in een inspirerende omgeving. We voorzien een marktconforme verloning.

Wat zoeken we

We verwachten dat je praktisch inzetbaar bent en dat je volop meedraait in het team. Je steekt de handen uit de mouwen en je hebt al voldoende kennis en ervaring om webdesign projecten tot een goed einde te brengen. Je hebt het in je om zelfstandig en oplossingsgericht te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep.

Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze functie. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. Het ideale teamlid voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. Toch zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen.

• Je hebt ervaring met WordPress en WordPress plugins

• Je hebt een sterke kennis van HTML, CSS, PHP, Javascript en MySQL en een basiskennis van jQuery (of interesse om hierover bij te leren)

• Je hebt gevoel voor design en vormgeving van websites

• Je hebt inzicht in het structureren en gebruiksvriendelijk opbouwen van websites

• Je hebt een portfolio met WordPress websites van jouw hand

• Zeer goede Nederlandstalige kennis, een basis van Engelstalige kennis

 

Waar vindt de job voor de job voor deze WordPress webdesigner vacature plaats

De job vindt plaats in ons kantoor in de Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.

 

Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv, portfolio en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.

Hopelijk tot snel! 

Graviteit

WordPress webdesigner vacature in Gent