Berganov / Seven Seas / branding / look & feel / logo / copywriting / slogan / verpakking / etiket 

“The Agency and more specifically Robbe really understood what our ideas were. The idea became reality in the beautiful design of our Berganov Vodka and Seven Seas Whiskey.” 

Philippe Vandenberghe – Sales Director at Stubbe Tobacco trading

Pure branding die je doet ‘huilen & hengelen’

Graviteit - Flandria BerganovRed LR 005

Over Berganov vodka & Seven Seas whiskey

Berganov vodka en Seven Seas whiskey zijn producten van STT. Beide producten zijn 100% gebaseerd op graan en worden volledig gemaakt in België. De vodka wordt bewaard in koperen ketels volgens de Belgische traditie. De premium blended whiskey wordt minstens drie jaar gerijpt in bourbonvaten.

Logo & Branding Berganov vodka

Voor het logo van Berganov vodka kozen we voor een geometrisch ontwerp van een wolf. De wolf kijkt je recht in de ogen. Zo krijg je het gevoel alsof hij je aanstaart wanneer je voorbij de rekken in de winkel loopt.

Dankzij de helblauwe kleuren, de robuuste typografie en de geometrische tekening oogt het geheel fris. De nieuwe branding krijgt zo een volledig moderne en hedendaagse look zonder het authentieke aspect van de eeuwenoude vodka te verliezen.

Voor de rode vodka pasten we het ontwerp van de wolf lichtelijk aan zodat deze ook hier volledig tot zijn recht komt.

De etiketten zelf werden bedrukt met zilverfolie zodat de wolf er ten volle uitspringt. De kleur van het ontwerp is daarnaast ook terug te vinden in de kleur van de dop zodat een consistent geheel gecreëerd wordt.

Copywriting

Graviteit zorgde ook voor een bijpassende slogan bij de beestige vodka. Met de slagzin ‘Pure vodka that makes you howl’ wordt meteen duidelijk hoe dierlijk je je wel voelt na het drinken van deze heldere en pure alcohol.

Logo & Branding Seven Seas whiskey

Bij de Seven Seas whiskey kozen we bewust om het zee-aspect ook letterlijk naar de voren te brengen. Het anker biedt houvast en toont robuustheid. Het product moest shelf impact hebben, moet meteen in het oog springen voor wanneer je langs de winkelrekken wandelt. Het resultaat? Een stoer en krachtig design dat je zo binnenhengelt.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?