Berganov / branding / look & feel / logo / copywriting / verpakking / etiket 

“The Agency and more specifically Robbe really understood what our ideas were. The idea became reality in the beautiful design of our Berganov Vodka and Seven Seas Whiskey.” 

Philippe Vandenberghe – Sales Director at Stubbe Tobacco trading

Heldere branding die je doet ‘huilen’

Over Berganov vodka

Berganov vodka is een product van STT. De vodka is 100% gebaseerd op graan en wordt volledig gemaakt in België. De vodka wordt bewaard in koperen ketels volgens de Belgische traditie.

Logo & Branding

Voor het logo van Berganov vodka kozen we voor een geometrisch ontwerp van een wolf. De wolf kijkt je recht in de ogen. Zo krijg je het gevoel alsof hij je aanstaart wanneer je voorbij de rekken in de winkel loopt.

Dankzij de helblauwe kleuren, de robuuste typografie en de geometrische tekening oogt het geheel fris. De nieuwe branding krijgt zo een volledig moderne en hedendaagse look zonder het authentieke aspect van de eeuwenoude vodka te verliezen.

De etiketten zelf werden bedrukt met zilverfolie zodat de wolf er ten volle uitspringt. De kleur van het ontwerp is daarnaast ook terug te vinden in de kleur van de dop zodat een consistent geheel gecreëerd wordt.

Copywriting

Graviteit zorgde ook voor een bijpassende slogan bij deze beestige vodka. Met de slagzin ‘Pure vodka that makes you howl’ wordt meteen duidelijk hoe dierlijk je je wel voelt na het drinken van deze heldere en pure alcohol.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?