Comobi / branding / look and feel / logo / logo-animatie / webdesign / copywriting / pos-materiaal / roll-up / visitekaartjes / paraplu / voucher /

“Comobi is zeer tevreden over de persoonlijke aanpak van Graviteit. Ze nemen de tijd om samen naar de juiste oplossing te zoeken voor onze vraag.” 

Jonathan Van CauwenbergeComobi

Comobi: boek handig jouw luchthavenvervoer

Over Comobi

Comobi biedt comfortabel luchthavenvervoer aan. Dankzij goed uitgeruste wagens en in samenwerking met lokale chauffeurs zorgen ze voor een vlot verloop van jouw rit. Hun ritten comfortabel boeken, dat kan nu ook dankzij hun gebruiksvriendelijke website met boekingstool.

Logo

Voor het logo kozen we voor een moderne insteek met een hoekje af. De frisse blauwe en groene kleuren springen vrolijk in het oog. De ‘m’ beeldt verbinding uit en het punt staat voor het vlot bereiken van je eindbestemming. Comobi brengt je in een rechte lijn van vertrek- tot eindpunt. Het logo kreeg bovendien een extra laagje dankzij een speelse logo-animatie.

Websitedesign

Het websitedesign maakt je makkelijk wegwijs doorheen de site. Je vindt er onmiddellijk wat je zoekt: alles wat jij moet weten, is meteen beschikbaar.
Met de handige boekingstool boek je snel je luchthavenvervoer, waarbij jij steeds op de hoogte blijft van het totale kostenplaatje – dit wordt immers overzichtelijk aan de rechterkant weergegeven doorheen het volledige boekingsproces. Bovendien zie je bovenaan perfect aan welke stap je zit en hoeveel er nog volgen. Zowel reisbureaus als particulieren plaatsen handig hun boekingen.

Wist je trouwens dat we voor deze website samenwerkten met Vulpo – een betrouwbare websitebouwer uit Wetteren? Wij stonden in voor het design, zij zorgden voor de uitwerking.

Graphics en copywriting

De graphics doorbreken het geheel aan aantrekkelijke vakantie- en transferbeelden en vormen een logisch vervolg op het logo-ontwerp.
De copywriting is beleefd, professioneel, duidelijk en to the point. Wat je moet weten, vind je snel terug.

Drukwerk

Verder brachten de we Comobi-branding verder tot leven in een verscheidenheid aan drukwerk en pos-materiaal. Naast roll-ups ontwierpen we visitekaartjes, bedrukten we paraplu’s, muntjes en drinkbekers en creëerden we een kortingsvoucher.

Neem een kijkje naar de website via www.comobi.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?