Onda Coolwaves website / copywriting /

“Heel goede ervaring met Ines en Frank van Graviteit! De combinatie van creativiteit, it en het commercieel meedenken is een sterk pluspunt. Wij gaan met de B&Co groep zeker nog samenwerken in de toekomst. Een absolute aanrader!”

Carolien Cools Marketing Manager B&Co

Een esthetische website voor een esthetisch product

Onda Coolwaves B&Co website mockup portfolio smartphone tablet laptop desktop

Over Onda Coolwaves

Onda Coolwaves is een revolutionair én uniek body contouring systeem dat gebruik maakt van Coolwaves. Speciale microgolven vernietigen permanent en erg gericht vetcellen en pakken zo plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping aan. De golven stimuleren daarbovenop de aanmaak van nieuw collageen en houden de huid continue koel zodat er geen beschadigingen optreden. Het is een doeltreffende en bovendien veilige, pijnloze en niet-invasieve behandeling.

Over Lasermedico en B&Co

Lasermedico is distributeur van medische lasers en andere op energie gebaseerde systemen en exclusieve verdeler van Onda in de Benelux. Lasermedico maakt deel uit van de B&Co groep.

Website & Copywriting

Onda Coolwaves is een product dat wereldwijd verkocht wordt. De bestaande branding dient doorgetrokken worden bij alle verdelers. Graviteit slaagde er in om zich aan de strikte visuele richtlijnen te houden en toch een unieke website te maken die er uit springt. We hebben ingezet op een website die zowel particulieren als professionelen aanspreekt. Aangezien Onda Coolwaves voor velen nog onbekend is, lag de focus op een betrouwbare look die persoonlijk aanspreekt zonder de medische ondertoon te verliezen. Bij de tweetalige copywriting speelden we extra hard in op de doelgroep. Zo stelden we ze op hun gemak door de doelgroep rechtstreeks aan te spreken in onze teksten. Op die manier krijgen ze een gevoel van geruststelling en hebben ze het idee dat ze op de juiste plek terecht zijn gekomen.

Neem ook een kijkje naar de andere websites die we voor B&Co maakten: Ortho-Medico, LaserMedico, High Tech Laser, Hospital Innovations en Mona Lisa Touch. Of ontdek het volledige B&Co project. 

Neem een kijkje naar de website via www.ondacoolwaves.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?