Onda Coolwaves website / copywriting /

“Heel goede ervaring met Ines en Frank van Graviteit! De combinatie van creativiteit, it en het commercieel meedenken is een sterk pluspunt. Wij gaan met BeMedico zeker nog samenwerken in de toekomst. Een absolute aanrader!”

Carolien Cools Marketing Manager BeMedico

Een esthetische website voor een esthetisch product

Onda Coolwaves B&Co website mockup portfolio smartphone tablet laptop desktop

Over Onda Coolwaves

Onda Coolwaves is een revolutionair én uniek body contouring systeem dat gebruik maakt van Coolwaves. Speciale microgolven vernietigen permanent en erg gericht vetcellen en pakken zo plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping aan. De golven stimuleren daarbovenop de aanmaak van nieuw collageen en houden de huid continue koel zodat er geen beschadigingen optreden. Het is een doeltreffende en bovendien veilige, pijnloze en niet-invasieve behandeling.

Over BeMedico

BeMedico is distributeur van duizenden medical devices en exclusieve verdeler van Onda in de Benelux.

Website & Copywriting

Onda Coolwaves is een product dat wereldwijd verkocht wordt. De bestaande branding dient doorgetrokken worden bij alle verdelers. Graviteit slaagde er in om zich aan de strikte visuele richtlijnen te houden en toch een unieke website te maken die er uit springt. We hebben ingezet op een website die zowel particulieren als professionelen aanspreekt. Aangezien Onda Coolwaves voor velen nog onbekend is, lag de focus op een betrouwbare look die persoonlijk aanspreekt zonder de medische ondertoon te verliezen. Bij de tweetalige copywriting speelden we extra hard in op de doelgroep. Zo stelden we ze op hun gemak door de doelgroep rechtstreeks aan te spreken in onze teksten. Op die manier krijgen ze een gevoel van geruststelling en hebben ze het idee dat ze op de juiste plek terecht zijn gekomen.

 

Wist je dat we ook alles qua communicatie, branding, websites en campagnes voor BeMedico verzorgden? Bekijk het BeMedico project.

Wist je dat we ook de website van MonaLisa Touch, een ander product van BeMedico, maakten? Bekijk het MonaLisa Touch project.

Neem een kijkje naar de website via www.ondacoolwaves.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?