A Team Productions / logo / look and feel / branding / rebranding / social media opzet & brainstorm / social media posts & templates / grafisch ontwerp / kaartjes / direct mailings / drukwerk / e-mailings / gadgets / 

A Team Productions: Felgekleurde filmische branding

Over A Team Productions

A Team Productions is een productiehuis uit Mechelen en is vooral bekend om filmtoppers als Patser, Black, Image, Torpedo en Yummy. Ook De Applausman (documentaire) en Baghdad Messi (kortfilm) zijn van hun hand. Om hun visuele identiteit en online visibiliteit vorm te geven, deden ze beroep op Graviteit.

Logo

Voor het logo van A Team Productions gingen we back to basics. De link met het testbeeld is dan ook niet ver te zoeken. A Team Productions test, innoveert, verrast en werkt verbazing op bij haar publiek. Het productiehuis biedt een gevarieerd aanbod aan films en reeksen in verschillende genres (zombie, thriller, actie, kids) en het testbeeld beeldt deze variëteit op een speelse en kleurige manier uit.

Social media

De branding trokken we door in de social media posts van A Team Productions. We maakten diverse social media templates op, voerden een creatieve en uitgebreide social media brainstorm uit en voorzagen een contentplanning. Daarnaast zorgen we voor de effectieve invulling van de posts (copywriting en aanpassen van het aangeleverde beeldmateriaal). Op deze manier trekt A Team Productions haar visuele lijn online door en geeft ze haar publiek een ludieke blik achter de schermen bij haar producties.

Drukwerk

Ook offline werd de branding van A Team Productions doorgetrokken. Samen met financieel verantwoordelijke Katrien Hendrickx zorgden we voor leuke filmboxen voor de investeerders, filmkaartjes van de aankomende films en gedrukte uitnodigingen voor een exclusief setbezoek.

Mailings

Het drukwerk werd daarbij ondersteund door mailingcampagnes die aan de hand van leuke behind-the-scenes beelden meer info geven over de aankomende projecten van A Team Productions en over de Tax Shelter-opportuniteiten bij het productiehuis.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?