A Team Productions / logo / look and feel / branding / rebranding / social media opzet & brainstorm / social media posts & templates / grafisch ontwerp / kaartjes / direct mailings / drukwerk / e-mailings / giftboxes / gadgets / fotoshoots / 

A Team Productions: Felgekleurde filmische branding

Over A Team Productions

A Team Productions is een productiehuis uit Mechelen en is vooral bekend om filmtoppers als Patser, Black, Image, Torpedo en Yummy. Ook De Applausman (documentaire) en Baghdad Messi (kortfilm) zijn van hun hand. Om hun visuele identiteit en online visibiliteit vorm te geven, deden ze beroep op Graviteit.

Logo

Voor het logo van A Team Productions gingen we back to basics. De link met het testbeeld is dan ook niet ver te zoeken. A Team Productions test, innoveert, verrast en werkt verbazing op bij haar publiek. Het productiehuis biedt een gevarieerd aanbod aan films en reeksen in verschillende genres (zombie, thriller, actie, kids) en het testbeeld beeldt deze variëteit op een speelse en kleurige manier uit.

Social media

De branding trokken we door in de social media posts van A Team Productions. We maakten diverse social media templates op, voerden een creatieve en uitgebreide social media brainstorm uit en voorzagen een contentplanning. Daarnaast zorgen we voor de effectieve invulling van de posts (copywriting en aanpassen van het aangeleverde beeldmateriaal). Op deze manier trekt A Team Productions haar visuele lijn online door en geeft ze haar publiek een ludieke blik achter de schermen bij haar producties.

Drukwerk & giftboxes

Ook offline werd de branding van A Team Productions doorgetrokken. Samen met financieel verantwoordelijke Katrien Hendrickx zorgden we voor leuke filmboxen voor de investeerders (waaronder twee Halloweenboxen en een summer box). We dachten mee het concept van elke box uit, brainstormden over de invulling en de vorm van de geschenken, zorgden voor de nodige opmaak van de gadgets en maakten leuke foto’s van de geschenken.

Ook maakten we een aantrekkelijke flyer op over de aankomende Belgische film Patsers en zorgden we voor filmkaartjes van de aankomende films en gedrukte uitnodigingen voor een exclusief setbezoek.

Mailings

Het drukwerk werd daarbij ondersteund door mailingcampagnes die aan de hand van leuke behind-the-scenes beelden meer info geven over de aankomende projecten van A Team Productions en over de Tax Shelter-opportuniteiten bij het productiehuis. Daarnaast maakten we nog tal van bijkomende mailings op over aankomende setbezoeken, exclusieve premières en updates over het Tax Shelter rendement.

Videokaart Patsers

Voor de lancering van Patsers, het vervolg op Patser (een Belgische film van Adil El Arbi en Bilall Fallah), maakten we in samenwerking met het bedrijf PixioCard een videokaart op waarin regisseur Adil El Arbi potentiële investeerders op een humoristische wijze oproept om de film financieel te ondersteunen. Aan de hand van een persoonlijke aanspreking van Adil El Arbi himself, en een dynamische video die automatisch begint te spelen als je de kaart opent, passeerde deze kaart niet onopgemerkt langs de handen van deze investeerders.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?