Gepost op

5, 4, 3, 2, 1… De lancering van een nieuw Oost-Vlaams communicatiebureau!

Een tweetal maanden geleden was het zover. Graviteit, ons gloednieuwe communicatiebureau, werd vol enthousiasme losgelaten op de wereld. Deze lancering bleef niet onopgemerkt. Zowel Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen als Made in Oost-Vlaanderen pikten op dat hun provincie een communicatiebureau rijker is.

Made in Oost-Vlaanderen: “Graviteit zet bedrijven op de kaart”

Graviteit Oost-Vlaams communicatiebureau

Made in Oost-Vlaanderen is een online nieuwsplatform dat ondernemers op de hoogte houdt van het regionale KMO-landschap. Het initiatief van Mediahuis N.V heeft oog voor succes, innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers. Ze plaatsen de mens achter de ondernemer centraal. Een deel van hun duiding houdt het voorstellen van beloftevolle starters in. De lancering van Graviteit viel op, en daardoor schopten we het eind februari tot “Starter van de week”.

Het artikel gaat kort in op onze diensten, en toont waarvoor Graviteit staat. We blikken terug op de ervaring uit onze vorige job, en we kijken ook vooral naar wat de toekomst brengt. In deze visie is er ruimte voor ambities op langere termijn. Intussen blijven we verder focussen op ons hoofddoel: zorgen dat bedrijven gezien worden, en dat ze niet blijven zweven tussen de concurrentie.

Lees het volledige artikel online en kom meer te weten over onze aanpak!

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen: “Aantrekkelijke communicatie”

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is een onafhankelijke bedrijfsorganisatie en telt zo’n 3.000 leden die actief zijn in vrijwel alle sectoren. Sinds 2018 heeft Voka er in een Oost-Vlaams communicatiebureau bij, namelijk Graviteit! Als nieuw lid verdienden we een plaatsje in het maandelijkse “Ondernemers” magazine. Samen met andere ervaren en minder ervaren Oost-Vlaamse ondernemers stellen we er onze diensten voor.

Lees het volledige artikel online en ontdek meer over onze diensten! Of zorg dat je het gedrukte maartnummer van het “Ondernemers” magazine te pakken krijgt en blader door naar bladzijde 54.

Graviteit - Graviteit Oost Vlaams communicatiebureau Voka 2    Graviteit Oost-Vlaams communicatiebureau Voka