Ateljee Boekee / website / webdesign / webshop / copywriting /

Ateljee Boekee: een website in bloei

Over Ateljee Boekee

Achter Ateljee Boekee staat powervrouw en bloemiste Katrien. Een gedreven onderneemster met een passie voor bloemen. Die passie gaven wij weer op een bloeiende, kleurrijke website vol flower power.

Website & copywriting

Op de website van Ateljee Boekee pronken tal van gelukkige koppels met prachtige bruidsboeketten in de hand. Sprekende foto’s van bloemstukken in sprankelende kleuren worden afgewisseld met quotes die Katriens expertise benadrukken. We zetten haar unieke stijl, USP’s en haar ervaring als destination wedding florist mooi in de bloemetjes. In samenwerking met Katrien optimaliseerden we haar tekstuele input en zorgden we voor duidelijke, aantrekkelijke teksten met de Katrien touch. We love it.

Webshop & blog

Daarnaast zorgden we ook voor een handige webshop waarop je creatieve haaraccessoires of serene en unieke afscheidsbloemen kan kopen.
Een aansprekend blogluik belicht verder al de trends in de huwelijkssector. De hele site is doorspekt met laagdrempelige contactopties, duidelijke info en Katriens persoonlijke manier van werken.

Bekijk de website van Ateljee Boekee via www.ateljeeboekee.be .

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?