Notan Notarissen / social media brainstorm / social media templates / social media posts / social media contentplanning / mailhandtekeningen / schermslides /

Notan: informatieve social feed voor hedendaagse notarissen

Notan informatieve social media feed mockup Instagram blauwgroene tinten

Over Notan

Notan Notarissen uit Ninove informeert, adviseert en begeleidt je bij alle sleutelmomenten in je leven. Deze onpartijdige en onafhankelijke raadgevers zetten steeds hun beste beentje voor om iedereen zo transparant en duidelijk mogelijk in te lichten over alle wettelijke verplichtingen en aan te raden procedures. Wij werden ingeschakeld om de overvloed aan nuttige informatie overzichtelijk weer te geven in behapbare social posts.

Social media

We startten met een uitgebreide social media brainstorm om alle ideeën op een rijtje te zetten. Deze handige lijst boordevol ideetjes was tevens de perfecte leidraad om een haalbare social media planning op poten te zetten. Dan was het tijd om de huidige feed van LinkedIn, Facebook en Instagram een make-over te geven en de aanpak in een nieuw blauwgroen jasje te steken. We zorgen voor genoeg variatie in de content door sterke informatieve posts af te wisselen met team- en vastgoedposts. Deze combinatie resulteert in een mooi ogende, leerrijke feed waar ook wij dagelijks van bijleren.

Mailhandtekeningen

Ook de mailhandtekeningen mochten meegenieten van de nieuwe stijl. De voormalige handtekeningen waren weinig gelay-out en bevatten iets te veel informatie. Wij schrapten de overbodige informatie, maakten de handtekening overzichtelijk en pimpten het design. Het resultaat: enerzijds een uitgebreide en anderzijds een beknopte mailhandtekening, beiden in een aantrekkelijk jasje.

GDPR schermslides

Klanten die een bezoekje brengen aan het kantoor, willen ongetwijfeld weten wat er met hun data gebeurt en of hun gevoelige gegevens veilig bewaard worden. Daarom hebben wij de verplichte GDPR slides die getoond worden in de wachtzaal opgemaakt in de nieuwe Notan stijl. Deze slides worden, afwisselend met de social posts, getoond op het scherm. Zo zien bezoekers meteen dat ze zich geen zorgen moeten maken over de veiligheid van hun informatie.

 

Neem een kijkje naar de website via www.evenepoel-debrakeleer.be

Bekijk de informatieve feed van Notan via LinkedIn , Instagram of Facebook .

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?