Nomeo / campagne / concept / copywriting / storytelling / social media / direct mailing / kaart / landingspagina / mailing / gadgets / fotografie / fotoshoot /

“Het is altijd leuk om samen te werken met de creatieve mensen van Graviteit. We slaan een ideetje op, we ping-pongen wat heen-en-weer en een afgewerkte campagne smashen ze tot een matchpunt :-)” 

Bert Van Pottelberghe – Zaakvoerder bij Nomeo

Nomeo: krachtige campagne voor een sterke hostingpartner

Over Nomeo

Nomeo is een krachtige Oost-Vlaamse speler gespecialiseerd in hostings en domeinnamen. Zij helpen creatieve ondernemers en webbouwers om hun digitale producten nog performanter te maken. Wij hielpen hen om deze sterke service nog meer in de kijker te zetten bij Nomeo’s doelgroep. Dat deden we in de vorm van een campagne die punten scoort.

Campagneconcept, kaart, e-mailing en social media posts

Dankzij een krachtige opslag haalt Nomeo voortaan nog vlotter klanten binnen. Bij Graviteit leverden we alvast de nodige tools aan voor een klinkende overwinning. Dankzij een sterk concept met bijhorende e-mailing, kaart en social media posts creëerden we een campagne die in het oog springt. Zo brachten we samen de bal aan het rollen. De – metpingpongmetafoordoordrenkte – storytelling slaagt erin om creatieve ondernemers te overtuigen van de krachtige troeven van Nomeo als hostingpartner.

Landingspagina

Via een overzichtelijke én aantrekkelijke landingspagina vinden potentiële klanten makkelijk de weg in het aanbod van Nomeo. Niet alleen ontdekken ze er snel het partnerprogramma van Nomeo, ze kunnen er ook meteen een partneraccount opzetten. Ready? Set? Match!

Fotografie

De Nomeo-teamleden in hun natuurlijke habitat. Als echte pingpongpro’s voelen zij zich uitermate thuis achter de pingpongtafel. En die spontaniteit zie je dan ook op de foto’s die wij van hen namen in het kader van hun nieuwe campagne. De Nomeo-teamleden zijn uitermate vriendelijk, hanteren een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereid om een balletje met jou te slaan (letterlijk en figuurlijk).

Gadgets

Bij een straffe campagne horen straffe gadgets. Een pingpongset kon dan ook niet ontbreken. De racketjes én het pingpongnetje op bureauformaat vormen samen het ideale geschenkpakketje voor creatieve ondernemers die een pauze kunnen gebruiken (ontspanning en plezier verzekerd! 😉 ). Bovendien biedt dit geschenkpakketje ook een commerciële meerwaarde: een balletje slaan met Nomeo kan nu letterlijk makkelijker dan ooit.

Neem een kijkje naar de landingspagina via www.nomeo.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?