Architectenbureau Chiapparo / website / webdesign / copywriting / fotoshoot / grafisch ontwerp / social media brainstorm / social media advies / 

Architectenbureau Chiapparo: strakke architectuur met karakter

Over Architectenbureau Chiapparo

Architectenbureau Chiapparo werd opgericht door Sint-Niklazenaar Serge Chiapparo en groeide doorheen de jaren uit tot een gevestigde waarde in het Waasland. Het team van 6 architecten hanteert een persoonlijke en uiterst professionele aanpak om iedere bouw tot in de puntjes in orde te krijgen.

Webdesign & copywriting

Het architectenteam kwam bij ons terecht voor een nieuwe website die tijdloos is en nauw aansluit bij hun visie en aanpak. Belangrijke vereiste: de foto’s van hun knappe realisaties moeten onmiddellijk de aandacht trekken. Wij zorgden voor een strakke, stijlvolle website in lijn met hun logo en projectfoto’s. Aangezien het kantoor een transparante aanpak hoog in het vaandel dragen, creëerden we een ‘aanpak’-pagina waarop duidelijk te lezen valt hoe het bureau te werk gaat bij een nieuw project.

Dankzij interviews met het team creëerden we bijhorende teksten bij de website, in de tone of voice van het kantoor: transparant, duidelijk, to the point en inspirerend.

Fotografie

De website doorspekten we verder met beelden uit de fotoshoot die we uitvoerden met en voor de architecten van Architectenbureau Chiapparo. Naast sprekende, vrolijke portretfoto’s met special Photoshop-effect (lees: gepersonaliseerde magazines), maakten we ook enkele beelden op kantoor en op de werf zodat websitebezoekers een duidelijk beeld krijgen van de dagelijkse werking van het architectenbureau.

Social media brainstorm & advies

Tot slot voerden we een uitgebreide social media brainstorm uit voor het architectenbureau met tips & tricks voor hun diverse kanalen, een lijst aan concrete postideeën en socia media templates om zelf met deze ideeën aan de slag te gaan.

Neem een kijkje naar de website via www.chiapparo.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?