Cloudstar / look & feel website copywriting iconen & graphics /

Een moderne update van branding en website

Over Cloudstar

Bij Cloudstar kan je als webbouwer of digital agency terecht voor een erg breed en samenhangend gamma aan producten en services dat helpt om jouw webinfrastructuur uit te bouwen. Zij voorzien de tools, zorgen dat alles aan elkaar gelinkt wordt, en passen ze aan zodat ze aansluiten bij jouw noden. Zo kan de webbouwer bezig zijn met waar het écht om draait: het webbureau of digitaal bedrijf verder uitbouwen en de klanten vooruit helpen.

Rebranding

We beslisten de basis van de branding van Cloudstar te behouden en hier een hedendaags sausje over te gieten. De vorm van het logo werd behouden en we werkten verder op de bestaande Cloudstar figuurtjes. We gingen aan de slag met een vernieuwend kleurenpalet en de set aan figuurtjes, graphics en iconen werd uitgebreid en gemoderniseerd. Op deze manier werd de reeds opgebouwde herkenbaarheid behouden maar voelt het geheel een stuk moderner aan.

Website en websiteteksten

De vernieuwde look and feel werd doorheen de volledige website doorgetrokken. Het uitgebreide aanbod aan producten en services moest onmiddellijk duidelijk zijn op de website. Het belangrijkste element van de website was het rechtstreeks aanspreken van de doelgroep. Deze moet direct het gevoel hebben dat Cloudstar voor hen dé partner bij uitstek is en dat hun hosting- en serverdiensten perfect aansluiten bij hun noden. Dit deden we zowel door de copywriting, de call to action en de visuals op hen af te stemmen.

Neem een kijkje naar de website via www.cloudstar.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?