Pluus / naamgeving / look and feel / branding / logo / webdesign / rekentool / copywriting / social media templates / social media profielen / stationery / naamkaartjes / werfdoek / mailhandtekening /

pluus: branding voor boekhouding met dat tikkeltje extra

Over pluus

Pluus is een jong, dynamisch boekhoudkantoor uit Wetteren voor zelfstandigen, beoefenaars van vrije beroepen en KMO’s. Dit gemotiveerde team bezorgt jou dat tikkeltje extra: beter luisteren naar jouw noden, meer tijd maken voor je vragen, meer persoonlijk contact, meer groei en resultaten voor je bedrijf.

Minder Salko, meer pluus

Onze klant die voorheen Salko heette, is door de jaren heen méér geworden: een groei in personeel, een betere dienstverlening en een vernieuwende aanpak, zodat ze hun klanten dat tikkeltje extra kunnen bieden. Om deze impactvolle interne verandering ook visueel aan de buitenwereld te tonen, besloten ze om van naam te veranderen en ook direct een volledige rebranding te ondergaan. Salko werd pluus. De nieuwe naam en branding bliezen een frisse wind door het dynamische boekhoudkantoor. We gingen voor een moderne look and feel, en behielden toch het corporate gevoel. De hedendaagse branding straalt vertrouwen uit door de blauwe kleuren en krijgt een frisse, opvallende en jeugdige toets door het gebruik van het appelblauwzeegroen.

Website

Bij een rebranding hoort natuurlijk ook een website die in het oog springt. De duidelijke en intuïtieve website geeft de bezoeker snel antwoorden op hun vragen, en schept een gepast beeld  van wat men kan verwachten bij pluus. Het visuele aspect van de website komt nog meer tot zijn recht met gepaste copywriting die focust op wat pluus extra kan bieden. Een handige extra in de website is de rekentool die voor transparantie zorgt.

Stationery

Om de nieuwe branding verder naar voren te schuiven, werden bijpassende visitekaartjes opgemaakt in de typische blauwe kleuren van pluus. Ook werd een werfdoek ontworpen voor waar het nieuwe pluus-kantoor zal komen, om de nieuwsgierigheid van omstaanders te wekken.

Social media

Ook de social kanalen zoals Facebook en LinkedIn kregen een make-over die doet verlangen naar meer. Een nieuwe profielfoto, omslagfoto en een uitgebreide set aan social templates om zelf mee aan de slag te gaan. We reikten hen alle tools aan om een knallende start te garanderen.

Neem een kijkje naar de website via www.pluus.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?