Anglo Belgian Corporation / brochure / folder / book design / copywriting /

Het verhaal achter de D36 motorenreeks

Over Anglo Belgian Corporation

Het Gentse Anglo Belgian Corporation (ABC) is een toonaangevende Europese fabrikant van middelsnellopende motoren met een vermogensbereik tussen 600 en 10400 kW. Het bedrijf ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve motoren voor de energie-en transportindustrie.

Boekontwerp

Om de verkoop van de nieuwe DL36 en DV36 motor te ondersteunen besliste ABC om samen met Graviteit een hardcover boek te creëren. Dit boek vertelt het totaalverhaal van de D36 motor, vanaf het prille begin tot de effectieve implementatie. Alle USP’s van deze unieke motorenreeks komen er uitgebreid aan bod.

Bij het creëren van dit boek focusten we niet enkel op het design, maar dachten we ook volop mee met hoe we het verhaal het beste konden overbrengen. Hoe structureren we de vele content? Hoe kunnen we storytelling toepassen op dit technisch onderwerp? Waar vinden we de balans tussen technische en verhalende info? Graviteit verzorgde het effectieve design en de copywriting van het boek en wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Brochure

Ook maakte Graviteit reeds een brochure op die zich specifiek richt naar de toepassingen van de motor in de marine sector. Deze wordt gebruikt op beurzen om geïnteresseerden een eerste keer kennis te laten maken met de motor.

 

Neem gerust een kijkje naar de website. 

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?