Anglo Belgian Corporation / brochure / folder / book design / copywriting /

“Een top team dat uitblinkt in creativiteit en klantgerichtheid!” 

Koen Christianen – R&D Manager Anglo Belgian Corporation

Het verhaal achter de D36 motorenreeks

Over Anglo Belgian Corporation

Het Gentse Anglo Belgian Corporation (ABC) is een toonaangevende Europese fabrikant van middelsnellopende motoren met een vermogensbereik tussen 600 en 10400 kW. Het bedrijf ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve motoren voor de energie-en transportindustrie.

Boekontwerp

Om de verkoop van de nieuwe DL36 en DV36 motor te ondersteunen werkt ABC samen met Graviteit een hardcover boek. Dit boek zal het totaalverhaal van de D36 motor vertellen, vanaf het prille begin tot de effectieve implementatie. Alle USP’s van deze unieke motorenreeks zullen er uitgebreid aan bod komen.

Bij het creëren van dit boek focussen we niet enkel op het design, maar denken we ook volop mee met hoe we het verhaal het beste kunnen overbrengen. Hoe structureren we de vele content? Hoe kunnen we storytelling toepassen op dit technisch onderwerp? Waar vinden we de balans tussen technische en verhalende info?

Brochure

Ook maakte Graviteit reeds een brochure op die zich specifiek richt naar de toepassingen van de motor in de marine sector. Deze wordt gebruikt op beurzen om geïnteresseerden een eerste keer kennis te laten maken met de motor.

 

Neem gerust een kijkje naar de Anglo Belgian Corporation website. 

 

Wist je dat Graviteit ook al aan de slag ging voor Balliu, het zusterbedrijf van Anglo Belgian Corporation? Bekijk het project over Balliu.

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?