Anglo Belgian Corporation / brochure / folder / book design / copywriting /

Het verhaal achter de D36 motorenreeks

Over Anglo Belgian Corporation

Het Gentse Anglo Belgian Corporation (ABC) is een toonaangevende Europese fabrikant van middelsnellopende motoren met een vermogensbereik tussen 600 en 10400 kW. Het bedrijf ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve motoren voor de energie- en transportindustrie.

Boek D36 motor

Om de verkoop van de nieuwe DL36 en DV36 motor te ondersteunen besliste ABC om samen met Graviteit een hardcover boek te creĆ«ren. Dit boek vertelt het totaalverhaal van de D36 motor, vanaf het prille begin tot de effectieve implementatie. Alle USP’s van deze unieke motorenreeks komen er uitgebreid aan bod.

Momenteel is Graviteit volop bezig met het creatieproces van dit boek. We focussen niet enkel op het design, maar denken ook volop mee met hoe we het verhaal overbrengen. Hoe structureren we de vele content? Hoe kunnen we storytelling toepassen op dit technisch onderwerp? Waar vinden we de balans tussen technische en verhalende info? Graviteit verzorgt op dit moment het onderzoek van deze vragen en het effectieve design en de copywriting van het boek. Binnenkort stellen we met veel trots het eindresultaat voor!

Brochure

In afwachting van het boek rond de D36 motor maakten we al een brochure op die zich specifiek richt naar de toepassingen van de motor in de marine sector. Deze wordt gebruikt op beurzen om geĆÆnteresseerden een eerste keer kennis te laten maken met de motor.

 

Bezoek gerust de Anglo Belgian Corporation website

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?