Borigen Librecht / branding / look & feel / logo / website / copywriting / stationary / visitekaartjes / stickers / promodrukwerk / bedrukking pulls & t-shirts /

Een branding die er uit springt

Over Boringen Librecht

Boringen Librecht is een Oost-Vlaams bedrijf gevestigd in Wetteren, bij Gent. Ze specialiseren in putboringen, en dit zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Na de boring staan ze ook klaar voor de verkoop en de plaatsing van pompinstallaties.

 

Logo

Graviteit zorgde voor de creatie van het Boringen Librecht logo. We gingen voor een speels visueel element dat “blijft hangen” en dat onmiddellijk aantoont wat het bedrijf aanbiedt. Daarnaast vonden we het belangrijk om een moderne look te geven aan het bedrijf, om zich zo te differentiëren van de concurrentie.

 

Bedrukte t-shirt en pulls, stickers & visitekaartje

Het  logo vormt de basis van de branding. Het is terug te vinden op verschillende gedrukte materialen. Zo gaat het team steeds aan het werk in met het logo bedrukte t-shirts en pulls. Ook op de verschillende machines kan je een Boringen Librecht sticker terugvinden. Ten slotte maakten we ook visitekaartjes voor de bedrijfsleider op. Doorheen alle elementen zetten we in op een duidelijke visuele eenheid.

 

Website & copywriting

Om het bedrijf en de diensten goed voor te stellen, werd er een informatieve website opgemaakt. Graviteit dacht na over de structuur van de site, zorgde voor de effectieve creatie, verzorgde de copywriting en deed extra beeldbewerking waar nodig. Het resultaat? Een professionele website die op een gestructureerde manier het dienstenpakket toont. Voor Boringen Librecht is het belangrijk om genoeg op te vallen tussen de concurrentie. Daarom werd er zowel ingezet op sterke teksten als op een visueel aantrekkelijke responsieve website.

Neem een kijkje naar de website via www.boringenlibrecht.be