WeMaintainbrandinglook & feel / logo / website / copywriting / stationery / visitekaartjes / notitieblokken / documenten / e-mailhandtekeningen / promodrukwerk / bedrukking pulls / flyers / folders

“Vlotte en correcte service. Afspraken worden steeds nagekomen. Frank en Ines hebben altijd een frisse kijk op het project!”

Domien Lammens Zaakvoerder WeMaintain

Hoe grootse diensten compact voor te stellen

Over WeMaintain

WeMaintain – onderdeel van Constructiewerkplaats Mark Lammens – is een bedrijf uit Wichelen dat staalconstructies creëert en industrieel onderhoud aanbiedt. Ze zetten onder andere in op montage, constructie, draai- en freeswerken en onderhoud van betoncentrales en prefab installaties.

Logo

Graviteit ging eerst aan de slag met de creatie van het logo. De focus ligt hier op maatwerk. De lijnen van de letters W en M lijken samen een stalen constructie te vormen. Elk onderdeel ondersteunt elkaar en de verschillende delen maken samen een stevig geheel! Met het logo werd meteen ook de visuele identiteit van WeMaintain duidelijk.

Website & copywriting

Omwille van hun competente personeel en aanpak op maat, levert WeMaintain heel wat verschillende diensten af. Graviteit ging de uitdaging aan om het bedrijf op een gestructureerde en compacte manier online voor te stellen. Het bedrijf komt op de website zowel uiterst professioneel, als erg persoonlijk over. We maakten hiervoor vooral gebruik van gerichte copywriting. Ook de beelden werden door Graviteit geselecteerd, om zo de diensten nog meer kracht bij te zetten.

Mailhandtekening

Het team van WeMaintain kan dankzij een professionele mailhandtekening steeds efficiënt en duidelijk communiceren met hun stakeholders.

Drukwerk

Daarnaast maakte Graviteit ook heel wat drukwerk op voor WeMaintain. De stijlvolle branding werd doorgetrokken in notitieblokken, documenten, een flyer en folder en in visitekaartjes voor de verantwoordelijken van het constructiebedrijf.

Bedrukking pulls

Je kan het logo terugvinden op de bedrukte pulls. Zo is het team steeds herkenbaar!

Neem een kijkje naar de website via www.wemaintain.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?