WeMaintainbrandinglook & feel / logo / website / copywriting / stationary / notitieblokken / documenten / promodrukwerk / bedrukking pulls / flyers / folders / e-mailhandtekeningen /

“Vlotte en correcte service. Afspraken worden steeds nagekomen. Frank en Ines hebben altijd een frisse kijk op het project!”

Domien Lammens Zaakvoerder WeMaintain

Hoe grootse diensten compact voor te stellen

Over WeMaintain

WeMaintain – onderdeel van Constructiewerkplaats Mark Lammens – is een bedrijf uit Wichelen dat staalconstructies creëert en industrieel onderhoud aanbiedt. Ze zetten onder andere in op montage, constructie, draai- en freeswerken en onderhoud van betoncentrales en prefab installaties.

 

Logo

Graviteit ging eerst aan de slag met de creatie van het logo. De focus ligt hier op maatwerk. De lijnen van de letters W en M lijken samen een stalen constructie te vormen. Elk onderdeel ondersteunt elkaar, en de verschillende delen vormen samen een stevig geheel! Met het logo was ook de visuele identiteit van WeMaintain al voor een groot deel vastgelegd.

 

Bedrukking pulls

Je kan het logo terugvinden op de bedrukte pulls. Zo is het team steeds herkenbaar!

 

Website & copywriting

Omwille van hun competente personeel en hun aanpak op maat, levert WeMaintain heel wat verschillende diensten af. Graviteit ging de uitdaging aan om het bedrijf op een gestructureerde en compacte manier online voor te stellen. Het bedrijf komt op de website zowel uiterst professioneel, als erg persoonlijk over. We maakten hiervoor vooral gebruik van gerichte copywriting. Ook de beelden werden door Graviteit geselecteerd, om zo de diensten nog beter kracht bij te zetten.

Neem een kijkje naar de website via www.wemaintain.be

Zelf een branding, logo, website, websiteteksten of bedrukte pulls laten maken door Graviteit?