EVH / logo optimalisatie / look and feel / website / copywriting / Intranet / social media posts / presentatie / visitekaartjes / groetenkaarten / communicatie overname / e-mailing / kaart / brief / persbericht / content planning / blogs /

“De persoonlijke aanpak en toch hyperprofessionele totale aanpak van onze marketing is een dienst waarop ik blindelings kan vertrouwen. Dank u Ines en Febe!” 

Edwin De Clercq – Operationeel Manager bij BeMedico

Elektrotechniek Van Hecke: de perfecte aansluiting

Over EVH

Elektrotechniek Van Hecke (EVH) levert elektrotechnische installaties aan industrieën en KMO’s. Binnen hun bedrijf staan teamwerk, een goede sfeer en een passie voor techniek centraal. Het bedrijf uit Evergem bouwt in eigen atelier stuur- en schakelborden en staat permanent in voor het onderhoud van haar installaties en technische oplossingen.

Website & copywriting

Bij het creëren van de website voor EVH werkten we verder vanaf het bestaande logo – dat we een lichtelijke update bezorgden – en de bestaande huisstijlkleuren geel en blauw. Doorheen de website wordt een logische flow gegenereerd met de juiste aaneenschakelingen. Het innovatieve en tegelijkertijd persoonlijke aspect van EVH komt duidelijk naar voren. Graviteit zorgde daarnaast voor een coherente en correcte copywriting op basis van interviews met het personeel en bestuur van EVH.

Intranet

Graviteit voorzag ook een Intranet op de site van EVH. Dit Intranet vormt een apart platform op de website van het bedrijf dat enkel toegankelijk is voor wie een login heeft. Via dit aparte websiteluik kunnen medewerkers inzicht krijgen in de vakantieregeling en het arbeidsregelment. Werkgevers kunnen er bovendien ook keuringsverslagen of plannen uploaden zodat mensen die aanwezig zijn op een werf of bedrijf hier steeds toegang toe hebben.

Social media

Graviteit zorgt voor posts op maat wanneer EVH hiernaar vraagt. Zo maakten we onder andere enkele korte social media filmpjes over de nieuwe QR-scantool van het bedrijf. In 2022 gaan we aan de slag met een volledige contentplanning voor het bedrijf. We ontwikkelen dan een structurele social media- en blogaanpak.

 

Neem een kijkje naar de website via www.evh.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?

Visitekaartjes & groetenkaarten

De branding van Elektrotechniek Van Hecke werd daarnaast doorgetrokken in professionele visitekaartjes, groetenkaarten en bij de opmaak van brieven.

Communicatie overname

In december 2021 besloot EVH toe te treden tot de Cordeel familie, bij de C-Tech holding. Graviteit verzorgde de communicatie bij dit nieuws. Zo zorgden we voor een duidelijk persbericht, een interne kaart voor de EVH-medewerkers, een brief en een e-mail voor de klanten en een interne presentatie. Het doel van deze communicatie: benadrukken dat dit een positieve stap is voor de toekomst van EVH. Het nieuws werd goed onthaald door klanten en medewerkers waarmee deze communicatieve uitdaging geslaagd bleek.