EVH / logo optimalisatie / look and feel / website / copywriting / Intranet / social media posts / presentatie / visitekaartjes / groetenkaarten / flyers / spandoeken / roll-ups / briefpapier / facturatiepapier / werfdoeken /communicatie overname / e-mailing / kaart / brief / persbericht / content planning / blogs /

EVH: de perfecte aansluiting

Over EVH

EVH levert elektrotechnische installaties aan industrieën en KMO’s. Binnen hun bedrijf staan teamwerk, een goede sfeer en een passie voor techniek centraal. Het bedrijf uit Evergem bouwt in eigen atelier stuur- en schakelborden en staat permanent in voor het onderhoud van haar installaties en technische oplossingen. Wij hielpen hen in 2020 bij het visueel vormgeven van hun merk, en in 2022 deden we die oefening opnieuw. Toen werd het bedrijf immers deel van de grotere Cordeel-familie.

Rebranding Cordeel

Wanneer EVH in 2022 deel werd van de Cordeel familie, bij de C-Tech holding, was het logisch dat de visuele branding deze transitie zou volgen. Hiervoor rekende EVH op ons. We zorgden voor een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, nieuw drukwerk, lanceringsposts en een nieuw jasje voor de bestaande site. Zo werd EVH ook visueel lid van de familie. Het briefpapier, facturatiepapier, de vlaggen, de werfdoeken, de visitekaartjes en nog heel wat meer materiaal namen we onder handen.

Communicatie overname

Graviteit verzorgde bovendien ook de communicatie bij het nieuws van de overname. Zo zorgden we voor een duidelijk persbericht, een interne kaart voor de EVH-medewerkers, een brief en een e-mail voor de klanten en een interne presentatie. Het doel van deze communicatie: benadrukken dat dit een positieve stap is voor de toekomst van EVH. Het nieuws werd goed onthaald door klanten en medewerkers waarmee deze communicatieve uitdaging geslaagd bleek.

Website & copywriting

Voor de website werkten we met de duidelijk herkenbare merkkleuren van de Cordeel-groep (lichtblauw en wit). EVH’s eigen identiteit komt echter ook nog steeds duidelijk naar voren op de site. In de vorm van speelse visuele elementen, persoonlijke quotes en gepersonaliseerde iconen. Doorheen de website wordt een logische flow gegenereerd met de juiste aaneenschakelingen. Het innovatieve en tegelijkertijd persoonlijke aspect van EVH komt duidelijk naar voren. Graviteit zorgde daarnaast voor een coherente en correcte copywriting op basis van interviews met het personeel en bestuur van EVH.

Drukwerk

We voorzien regelmatig tal van divers drukwerk voor EVH. Gaande van flyers voor afstudeerbeurzen, tot banners, spandoeken en sponsorbeelden. De branding van EVH werd daarnaast doorgetrokken in professionele visitekaartjes, groetenkaarten en bij de opmaak van brieven. Alles netjes in het EVH-jasje op maat.

Intranet

Graviteit voorzag ook een Intranet op de site van EVH. Dit Intranet vormt een apart platform op de website van het bedrijf dat enkel toegankelijk is voor wie een login heeft. Via dit aparte websiteluik kunnen medewerkers inzicht krijgen in de vakantieregeling en het arbeidsregelment. Werkgevers kunnen er bovendien ook keuringsverslagen of plannen uploaden zodat mensen die aanwezig zijn op een werf of bedrijf hier steeds toegang toe hebben.

Social media

Graviteit zorgt voor posts op maat van EVH. We staan in voor de volledige contentplanning van het bedrijf. Dankzij een consequente maandelijkse postaanpak genereert het bedrijf zichtbaarheid on- en offline. Voor de content rekenen we op foto’s en filmpjes van de EVH-medewerkers, waarvoor wij voldoende ideeën aanleveren, of schudden we zelf iets uit onze mouw. Belangrijke bedrijfsgebeurtenissen worden in samenspraak telkens tijdig ingepland. Op de social mediakanalen van EVH is het dan ook meer dan duidelijk dat het bedrijf niet stilzit.

Neem een kijkje naar de website via www.evh.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?