Kinepraktijk Heusden / webdesign / graphics / copywriting /

Kinepraktijk Heusden: Een speeltuin aan beweging

Over Kinepraktijk Heusden

De Kinepraktijk Heusden is een groepspraktijk opgericht door kinesiste Barbara De Mey. In de praktijk behandelt een multidisciplinair team van kinesisten en podologen zowel kinderen als volwassenen. Graviteit werd ingeschakeld om de website van deze sfeervolle en vrolijke kinepraktijk een make-over te geven.

Webdesign

Voor het website-ontwerp van de kinepraktijk baseerde Graviteit zich op de vrolijke uitstraling die de kinepraktijk heeft bij haar patiënten. Kinderen voelen zich er thuis en volwassenen komen er graag op behandeling. Aan de hand van sfeervolle foto’s in combinatie met een sympathieke groene kleur wordt de kinepraktijk als ’tweede thuis’ in beeld gebracht.

Door de afsprakentool handig te integreren in de website vinden patiënten steeds makkelijk de weg naar de kinepraktijk.

Graphics

Op elke webpagina is een ludieke lijntekening te vinden die past bij de specialisatie die de kinepraktijk aanbiedt. Dit zorgt voor afwisseling tussen de teksten en foto’s door en maakt meteen duidelijk waar Kinepraktijk Heusden in gespecialiseerd is.

Copywriting

De copywriting voor de website moest vooral duidelijk zijn. Elke expertise moest duidelijk en beknopt omschreven worden. Deze beschrijvingen worden afgewisseld met leuke, poëtische quotes die bovenaan op elke webpagina te vinden zijn.

Daarnaast werden enkele fijne reviews toegevoegd aan de site, die opnieuw de vrolijke sfeer weergeven die er heerst binnen de kinepraktijk.

 

Het resultaat? Een website die zowel jong als oud aanspreekt.

Neem een kijkje naar de website via www.kinepraktijkheusden.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?