Shine by Shebrandinglook & feellogobaseline / websitecopywriting / stationary / visitekaartjes / advertentiescadeaubon / e-mailhandtekeningsocial media begeleiding

“Bedankt Graviteit voor de mooie, geweldige professionele website, en alles er rond. Jullie zijn super en voelen direct aan wat er past bij het totaal plaatje en bij het project van de klant!”

Sheila Vervaet Zaakvoerder Shine by She

Een stralende branding voor een vernieuwend beautybedrijf

Over Shine by She

Sheila Vervaet biedt met Shine by She het PhiLings pakket van de PhiAcademy aan. Concreet specialiseert ze zich in gezichtsbehandelingen en andere beauty behandelingen zoals Microneedling en Phi-Ion Plasma.

 

Logo & baseline

Sheila startte dit gloednieuwe bedrijf op, en had daarbij nood aan een coherente branding. Graviteit ging aan de slag met het logo voor Shine by She. Het was belangrijk om een klassevolle en professionele uitstraling aan het bedrijf te geven. Shine by She biedt dan ook een stuk meer aan dan de standaard beauty behandelingen!
Het logo bevat de nodige sparkle. Sheila’s bedrijf wil klanten helpen om écht te stralen. Daarom bedachten we ook een terugkerende slogan voor dit beautysalon, namelijk “Let’s boost your beauty”. Sheila wil de schoonheid die iedereen al in zich heeft ten volle naar buiten laten komen.

 

Visitekaartje & mailhandtekening

Sheila is trots om Shine by She aan de wereld voor te stellen. We maakten voor haar 2 varianten aan visitekaartjes op. Naast de standaard exemplaren gebruikt ze een dubbel visitekaartje om afspraken op vast te leggen met klanten. Ook haar mailhandtekening werd in een professioneel jasje gestoken.

 

Website & copywriting

Voor de website van Shine by She stond een persoonlijke maar professionele aanpak voorop. Sheila biedt niet de meest alledaagse behandelingen aan, dus een gevoel van vertrouwen is van groot belang. De website richt zich zeer specifiek naar de doelgroep en hun noden, en spreekt hen rechtstreeks aan. Hierin speelde de copywriting een belangrijke rol. Er is naast de teksten voldoende ruimte om de sfeervolle foto’s en de voorbeelden van behandelingen tot hun recht te laten komen.

 

Social media

Omdat Sheila zelf de meeste expertise heeft over haar vak, neemt ze zelf haar social media kanalen in de hand. Graviteit staat echter steeds klaar om haar te ondersteunen indien er problemen de kop opsteken, of om haar nieuwe ideeën en tips aan te reiken.

 

Advertenties

Om de bekendheid van Shine by She te vergroten maakten we enkele advertenties op. Zowel via Facebook, Instagram als een lokaal weekblad gingen we aan de slag met verschillende campagnes.

 

Cadeaubon

Bij Shine by She kan je ook iemand anders een stralend gevoel cadeau geven. Graviteit maakte een cadeaubon op die perfect aansluit bij de rest van de branding.

Neem een kijkje naar de website via www.shinebyshe.be

Zelf een branding, sloganlogo, website, websiteteksten, visitekaartjes, mailhandtekening laten maken door Graviteit, of nood aan social media begeleiding?