Tegelwerken Trogh / branding / look & feel / logo / website / fotografie / copywriting / stationary / visitekaartjes / enveloppen / briefpapier

Strakke branding voor modern tegelbedrijf

Over Tegelwerken Trogh

Tegelwerken Trogh is een vakman in betegelingen voor nieuwbouw en renovatie. Het bedrijf richt zich zowel op particuliere eengezinswoningen als op grote projecten. Het plaatsen van terrassen, opritten, trappen, natuursteen en vloer-en wandbetegelingen behoort tot hun specialiteit.

Branding en logo

Tegelwerken Trogh is een bedrijf met een erg hedendaagse blik op betegelingen. Deze visie wouden we doortrekken in de totale branding. We gingen voor een fris en jong kleurenpalet met een bepaalde speelsheid. Het kruis dat je terugvindt in het logo doet aan voegen van tegels denken. Deze figuur en de schuine lijnen zie je overal doorheen de branding terugkeren. Het resultaat is een moderne en herkenbare branding met een eigen karakter.

Stationary (naamkaartjes, enveloppen en briefpapier)

De duidelijke huisstijl vind je onmiddellijk terug in de stationary. De naamkaartjes, enveloppen en het briefpapier dragen dezelfde identiteit wat voor herkenbaarheid en een professionele look zorgt.

Fotografie

De knappe tegelrealisaties van Tegelwerken Trogh spreken voor zich. Daarom schonken we de nodige aandacht aan sfeervolle fotografie. De foto’s spelen een prominente rol doorheen het website-ontwerp.

Website

De website van Tegelwerken Trogh giet de branding en de realisaties in een naadloos en stijlvol geheel. We gingen voor een compacte website die snel de nodige info overbrengt. Mogelijkheid tot contactopnames en een duidelijk overzicht van enkele realisaties stonden voorop. We hadden ook de nodige aandacht voor activerende copywriting.

Neem een kijkje naar de website via www.tegelwerkentrogh.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?