Travitude / website / webdesign / copywriting / iconen & graphics / social media advies /

Open-minded design voor inclusieve groepsreizen

Over Travitude

Reisorganisatie Travitude specialiseert zich in begeleide groepsreizen voor de nieuwsgierige 30-plusser. Tijdens een reis met Travitude is er plaats voor iedereen. Travitude streeft immers naar een diverse groepssamenstelling. De reisorganisatie brengt gelijkgezinden samen om te connecteren met bijzondere plekken in de wereld.

Website

Bij de creatie van de website hielden we rekening met het bestaande logo van Travitude. Zo zorgden we ervoor dat de kleuren van het logo mooi terug komen doorheen de site en dat het gekozen font aansluit bij de stijl van het logo. Toch vonden we het ook gepast om een beetje buiten de lijntjes te kleuren aangezien dat is waar Travitude voor staat: een fijne organisatie met een hart voor alle mensen. Wanneer je op de website komt, word je meteen getriggerd door de aansprekende reisfoto’s en de backpakker die duidelijk klaar is om op avontuur te trekken. De spontane persoonlijkheid van reisleiders Julie en Dieter is meteen zichtbaar dankzij een sprankelende glimlach.

Copywriting

De teksten focussen zich vooral, net als Travitude, op inclusie. Iedereen is welkom bij deze enthousiaste reisorganisatie en dat voel je wanneer je de teksten leest. Toch ligt de focus bij deze website niet op tekst, soms is less wel degelijk more. De website inspireert vooral dankzij haar foto’s en wat er gezegd wordt is to the point en duidelijk. Ga je echter naar hun reisaanbod, word je dankzij levendige beschrijvingen meteen meegezogen naar de feeërieke, avontuurlijke reisbestemmingen die Travitude voor jou in petto heeft.

Social media advies

Naast het creëren van een gloednieuwe website hielpen we Travitude ook met advies voor hun social media. De twee enthousiaste reisleiders wisten zelf goed hun weg te vinden in het sociale media kluwen, maar wij gaven ze nog dat extra duwtje in de vorm van advertentie-advies en verdere social media ideetjes. En na deze aangename samenwerking hebben wij 200% goesting gekregen om zelf mee te gaan op zo’n Travitude-reis!

Neem een kijkje naar de website via www.travitude.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?