Gepost op
Robbe Haegeman Graviteit Vormgever Geeft jouw wereld mee vorm

Gegroet aardlingen, vormgever Robbe hier!

Hallo iedereen. Ik ben Robbe, de nieuwste creatieve bewoner bij Graviteit. Ik ben vast al eens voorbijgevlogen op jouw sociale media kanalen, aangezien ik mijn stage liep bij dit creatief communicatiebureau. Sinds oktober ben ik bij Graviteit aan de slag als grafisch vormgever en fotograaf.

Ik ben geboren in 1995 en afkomstig uit het landelijke Oosterzele. Dit jaar studeerde ik af als grafisch vormgever én daarvoor behaalde ik reeds mijn diploma journalistiek. Bij Graviteit zal ik me verder verdiepen in grafisch ontwerp en fotografie. Ik laat mijn creativiteit met alle plezier los op alles wat visuele ondersteuning  nodig heeft, gaande van logo’s, brandings en photoshoots tot opmaken van drukwerk en visuals. Zo geef ik jouw wereld mee vorm.

Get to know me

Voor dit gerecht kun je me wakker maken: Mexicaanse taco’s 🌮

Deze 3 dingen neem ik mee naar een onbewoond eiland:

• Het SAS Survival handboek 🏝️

• Een Leatherman-zakmes 🔪

• De stapel nog-te-lezen boeken op mijn nachtkastje 📚

De mooiste plek op de wereld waar ik ben geweest: Laugavegur-route, IJsland 🇮🇸

Mijn lievelingsfilm: City of God / Cidade de Deus 🍿

Favoriete koek: Vitabiskoeken 🍪

Op mijn bucketlist staat nog: Roadtrippen door de Canadese Rockies ⛰️

Favoriete sport: Wandelen/backpacken 🚶

Mijn Guilty pleasure: Dr. Oetker diepvriespizza’s 🍕

Waar heb ik schrik van: Slangen 🐍

Als ik een superkracht kan kiezen, kies ik voor: Vliegen ✈️

Verborgen talent: Een koe nabootsen 🐮

Let’s meet

Zin om me beter te leren kennen? Samen iets een koffie drinken (liefst met een koekje)? Mail me gerust op robbe@graviteit.be. Tot gauw!

Robbe Haegeman Stage Grafisch ontwerp ruimtevaarder astronaut