Gepost op

Hey daar,

Ik ben het, Febe, je bent me mogelijks al eens tegengekomen op de sociale kanalen van Graviteit. In februari landde mijn raketje hier immers een eerste maal en begon ik aan een droom van een stage. Die stage heeft nu zijn vruchten afgeworpen, want here I am, Houston I’m home.

Wat ik zoal zal doen bij Graviteit en waar ik mogelijks ook jou mee zal helpen? Dat is het ontwikkelen van communicatiestrategieën, het op poten zetten van sociale mediaplannen en het schrijven van creatieve copy, want toveren met woorden is wat ik het allerliefste doe.

Febe, stralend in strategie, content en creatieve communicatie

En waarom ik nu zo enorm gepassioneerd ben door de magische mix van woorden klinkend als muziek in mijn oren? Dat leg ik je maar al te graag uit in een klein woordendansje, getiteld: Wanneer vinnige voetballers dappere dansers worden.

Communiceren is als een spel en hoewel ik geen voetballer ben, noch ooit geweest of zal zijn, ben ik me wel gaan verdiepen in het trainen van een heus woordenleger. Want wat als stoere schelmen van het schrift betoverende babbelballerina’s werden?

In het steekspel der woorden tracht de trainer der taal immers om de woorden zo te positioneren en te doen balanceren zodat zij de juiste snaar raken. Dan wordt een symfonie gecreëerd waarop men niet anders kan dan dansen. En zeg nu zelf, is dansen niet vele leuker dan op een balletje trappen?

Dankzij Graviteit mag ik trots trainer zijn van onze tinkelende taal en de woorden wikken en wegen zodat zij op elkaar kunnen inspelen. Zo zie ik ze dansen voor mijn ogen (soms mag je dit heel letterlijk nemen) en 1 geheel vormen. Als een balzaal vol gapende, starende, kleur-en geurloze mensen die na lang zwoegen en zweten van de beste DJ bij dat ene nummer spontaan allemaal in gang schieten en de hele zaal oplichten. Omdat ze de dans kunnen, omdat ze weten hoe ze met elkaar moeten bewegen. En dat, dat is magie.

En als rechtschapen ridder van rake woorden zal ik bij Graviteit trachten dansende doelpunten te scoren. Een doelpunt voor jou misschien?

Get to know me

Ik hou van: Gezelschapsspelletjes; oude barbiefilms; afspreken met vriendinnen; aperitieven; uitdagende chiro-activiteiten; zwemmen; creatief bezig zijn;  bergen beklimmen; fictieboeken over een oud Victoriaans tijdperk of een magische elfenwereld en gewoon gekke spontane avonturen beleven.

Als je me kwijt bent, kan je me waarschijnlijk hier vinden: Bij mijn chirovriendinnen gebogen over een spelletjesbord 🎲 

Mijn ‘favorite food’: Framboosjes! 😋

Als je eender welk dier als huisdier kon hebben: Dan nam ik een Fennek (woestijnvosje). Kijk gewoon al naar die grote oren en dat schattige hoofdje 🦊

Maar voor nu volstaat: Mijn katje Snowy en mijn toekomstig katje Mao (wist je dat Mao Chinees is voor ‘kat’. Wie had ooit gedacht dat Mao Zedong letterlijk ‘pussy’ zou betekenen?) 🐱

Wat ik nog wil bijleren: Koken, Spaans, hoe je echt met appelen kan jongleren en nog meer rond communicatie, strategie, grafische vormgeving en sociale media 🤹‍♀️

Ik kijk op naar: Mensen met een groot hart en een open blik ❤️

Stiekem kijk ik nog naar: #Likeme (tja, eens een Ketnetfan, altijd een Ketnetfan zeker? 😉 ) 📺

Febe Stageblog Stagiair Bedrijfscommunicatie Astronaut

Let’s meet

Zin om een woordje met mij te wisselen?
Mail me dan gerust op febe@graviteit.be of bel naar 0491 87 99 38

Groetjes,
Febe, stralend in strategie en content