Gepost op

Have no fear, Pieter is hier!

Dat ik bij Graviteit zou landen stond in de sterren ✨ geschreven, reeds heel mijn leven ontwikkelde ik een gezonde passie voor ruimtevaart 🚀 en technologie. Sedert ik kan lezen dompel ik mij niet alleen onder in dikke science-fiction boeken, maar schrijf ik lustig in diverse programmeertalen alsof mijn leven ervan afhangt. Niet zelden om een website te maken of mijn omgeving te automatiseren.

Ik hou van mooie dingen zoals een frisse website, goed grafisch design en sublieme led-(kerst)verlichting 💡. Je zal mij bij Graviteit voornamelijk tegen het lijf lopen als ontwerper en bouwer van je websites, waarvan ik ook de veiligheid en het onderhoud graag op mij neem. Maar af en toe een extra creatief of technisch interessant speciaal project? I’m in! ✔️

Graviteit - Welkom PIETER

Get to know me

Geluk is voor mij:
Kombucha met een ijsblokje 🧉, code die van de eerste keer werkt, een stukje schaduw op een zonnige dag ⛱️ , vrolijke mensen om me heen, de camino wandelen in Portugal 🚶🏼‍♂️.
Neem ik mee naar een onbewoond eiland:
Een e-reader vol goede boeken 📚, hierin onbreken de verzamelde werken van Isaac Asimov en de Harry Potter-collectie zeker niet!
Favoriete muziek: 🎬 Filmmuziek
Favoriete film: The Martian👨‍🚀
Favoriete boek: The Martian👨‍🚀
Huisdieren:
De twee rosse katers Toulouse & Nemo 🐱🐱, mijn lieve vrouw en schattige zoon, een twintigtal vissen (Sushi, Willy en de rest) en driehonderd garnalen 🦐🦐🦐.
Favoriete ijsbreker:
Ik heb een microchip IN mijn hand 🖐🏻 waarmee ik deuren kan openen, en wil er één laten installeren in mijn andere hand waarmee ik contactloos zal kunnen betalen…

Let’s meet

Zin om me beter te leren kennen? Nodig jezelf uit om een kombucha met me te komen drinken via pieter@graviteit.be. Ik kan alvast niet wachten!