Gepost op

Hey, ik ben Annelies Van Nuffel. Studente Digitale Vormgeving aan Hogeschool Vives, Brugge. In mijn laatste jaar was ik op zoek naar een grafische en digitale stage, dichter bij huis, in de omgeving van Gent. Na even zoeken kwam ik terecht bij communicatiebureau Graviteit. Na een gesprek met Frank en Ines, wist ik het: ik volg de komende 14 weken stage als Digitaal Vormgever bij Graviteit. Benieuwd hoe dat er aan toe ging?

Mijn allereerste opdracht als digitaal vormgever

Mijn eerste dag bij Graviteit startte goed. Ik werd hartelijk ontvangen door Ines en Frank en werd ondergedompeld in de Graviteit-wereld. Hierna startte ik ook meteen met het échte werk. Ik kreeg een eerste opdracht voor een klant. Spannend, aangezien dit mijn eerste stage was binnen Grafische Vormgeving en Webdesign. Na talloze brainstorms, schetsen, herwerken … heb ik heel veel kunnen bijleren en realiseren binnen het bedrijf.

Als lunch op de eerste dag werd ik ook meteen uitgenodigd voor een foodtruckfestivalletje. Een ideaal moment om het team te leren kennen met goed eten, als je het mij vraagt.

graviteit stage annelies digitaal vormgever foodtruckfestival
graviteit stage annelies digitaal vormgever zebra adobe lab9

Leerrijke evenementen

Naast het bijleren op kantoor mocht ik ook mee naar evenementen. Zo trokken wij naar Lab9Pro voor de Creative Inspiration & Solution Day. Hierbij leerde ik veel bij over verschillende Adobe programma’s. Daarnaast leerde ik mijn collega’s ook nieuwe dingen bij. Zo gaf ik mijn learning over toegankelijkheid binnen grafisch design.

Leuke werksfeer

Naast de vele stageopdrachten was er ook tijd voor gezelligheid. Zo versierden we bij kerst het kantoor met een kerstfeestje. Dat samen met goede muziek, een “open haard” en héél veel goed eten verzorgd door Laurence en Margaux! Bovendien kon een bezoekje aan de kerstmarkt niet ontbreken.

De voorbije 14 weken voelde ik mij écht een volwaardig Graviteit-lid en heb ik veel kunnen bijleren op diverse vlakken. Ik beleefde veel plezier met het werken aan verscheidene opdrachten en ik wil Graviteit dan ook bedanken om mij deze supertoffe ervaring als digitaal vormgever te bezorgen.

graviteit stage annelies digitaal vormgever kerstfeest kerstboom margaux

GETRIGGERD OM OOK EEN STAGE ALS GRAFISCH VORMGEVER TE VOLGEN BIJ GRAVITEIT?

Wat houdt er jou nog tegen?