Gepost op

Wat nu met mijn stage grafische vormgeving? 

Voor sommigen was de afgelopen maand een verloren maand, vol technische werkloosheid en met extra stress. Anderen werkten dan weer meer dan gewoonlijk en zetten hun beste beentje voor om corona een schop onder de kont te geven. Mijn stage, die normaal gezien eind maart zou beginnen, stond plots te wankelen. Naar het kantoor fietsen zou sowieso niet meer lukken, maar was er een uitweg? Na een gesprek met Ines en Frank kwamen we samen tot een oplossing: thuiswerk. Een stage vanuit mijn kot. Voor alles een eerste keer, zeker?

Moeilijk kan ook

En zo begon mijn 4 weken durende avontuur tijdens mijn stage grafische vormgeving. Vanuit de keukentafel, met 5 kotgenoten die vrolijk ronddartelden doorheen de dag. ’s Ochtend werden mogelijke opdrachten die ik kon uitvoeren besproken, opgevolgd door een warme babbel. Ines, Frank en Eveline deden hun best om me zo goed mogelijk te begeleiden en up-to-date te houden met de stand van zaken binnen Graviteit. Ik apprecieerde hun motivatie om mij te betrekken enorm. Ik kreeg échte opdrachten voorgeschoteld en mocht meedraaien als een volwaardig lid van het team. Supertof! Van het schrijven van webteksten en blogs tot het proberen ontwerpen van een logo: ik kreeg de kans om mijn goesting ermee te doen.

Na het doorsturen van opdrachten, waren ze er snel bij om me feedback door te mailen, maar ook om alles nog eens via Skype te bespreken. Zo kreeg ik toch nog voldoende 1-op-1 feedback. En voor ik het wist, werd ik besmet door het enthousiasme van Frank, Ines en Eveline.

Duizend virtuele kussen

Dus hierbij, bedankt om deze geïsoleerde twintiger onder jullie virtueel dak binnen te pakken en me bij te schaven over de wondere wereld van een communicatiebureau. Bedankt voor de uitgebreide Skypesessies om 9u ’s ochtends, de lieve complimentjes en de uitgebreide feedback. Bedankt voor het besmettelijke enthousiasme en de virusvrije omgeving. Bedankt voor de opportuniteit.

Bedankt voor alles,
Camille
stage grafische vormgeving gent camille

Getriggerd om ook een stage grafische vormgeving te volgen bij Graviteit?

Wat houdt er jou nog tegen?