Gepost op

IK WAAG DE SPRONG

Na mijn eerste stageperiode wist ik al meteen dat ik voor mijn tweede stage op zoek wilde gaan naar een kleinschalig bedrijf dat persoonlijk contact heel belangrijk vindt. Na lang zoeken en vliegen doorheen verschillende websites van bedrijven, landde ik op die van Graviteit. Meteen had ik een goed gevoel en waagde mijn kans. Het bedrijf sprak me meteen aan en ik hoopte dan ook dat ik hier stage kon lopen. En ja hoor, na een fijn gesprek met Frank en Ines kwam het bevestigende mailtje binnen. Ik sprong een gat in de lucht!

OPDRACHTEN VOOR ECHTE KLANTEN

5 maanden later kwam er helaas een einde aan mijn fantastische reis hier. Vanaf de eerste dag voelde ik me meteen thuis en ik werd hartelijk ontvangen. Bij Graviteit krijg je echt de kans om je skills te laten zien en maak je opdrachten voor échte klanten. Dit was voor mij iets nieuws en ook wel een beetje spannend, maar wat vond ik dat leuk! Bij Graviteit vinden ze het echt belangrijk om te kijken naar wat jij leuk vindt, wat je sterktes zijn en waarin je je kennis wilt uitbreiden.

Stage grafische vormgeving
Team-011-Allemaal

DE LIVING VAN DE BOMMA

Doorheen de stage heb ik een informatieve blog geschreven, mezelf mogen voorstellen op sociale media, heel wat social media posts gemaakt voor verschillende bedrijven en nog zo veel meer. Daarnaast hebben we voor eindejaar een fotoshoot gedaan in jaren ’80 stijl. Ik werd betrokken in het hele proces: zo mocht ik meehelpen om het kantoor in te richten zoals de living van ‘de bomma’, was ik voor 1 dag fotograaf en hebben we de vele vele kerstkaartjes samen ingepakt. Dit allemaal met de gepaste kerstmuziek op de achtergrond en Loulou de kat als gezelschap.

OP NAAR EEN NIEUWE UITDAGING!

Graviteit - Graviteit Stories

Tijdens de stage werkte ik zowel van thuis uit als op kantoor. De combinatie hiervan was wennen maar uiteindelijk wel aangenaam. Al vond ik de dagen op kantoor véél leuker omdat je dan ook eens een babbeltje kan doen met de collega’s 🙂. Omdat mijn stage vooral grafisch design en social media gerelateerd was heb ik vaak samengewerkt met Febe en Ines. Al heb ik soms ook wel eens de kennis van Frank, Eveline en Robbe kunnen gebruiken! Ik wil dan ook echt iedereen bedanken voor de hele fijne en leerrijke stage op de planeet Graviteit. Ik vertrek nu met mijn raket naar weer een nieuwe uitdaging!

Thank your for making
my internship a BLAST!
Laura

GETRIGGERD OM OOK STAGIAIR GRAFISCHE VORMGEVING TE WORDEN BIJ GRAVITEIT?

Wat houdt er jou nog tegen?