Gepost op

HOE ALLES BEGON

Op 10 mei vertrok ik vol spanning – en een beetje gezonde stress – naar Graviteit voor mijn stage marketing. Ik wist nog niet wat ik kon verwachten. Wat ik wel wist, is dat ik in een warme omgeving terecht ging komen. Toen ik de eerste keer werd gecontacteerd door Ines, deed ik mijn best om met mondmasker op én in een luidruchtige winkel, het gesprek goed te kunnen volgen. Ik was blij, heel blij. Dit gesprek klonk enorm aangenaam en zette de toon voor alle verdere gesprekken met Ines en Frank.

Graviteit - DEFINITIEF JENS

MIJN EERSTE DAGEN STAGE OP EEN NIEUWE WONDERE WERELD

Mijn eerste week stage was best intens. Doordat ik stage deed bij twee bedrijven tegelijk kwam er veel informatie op me af. Ook in mijn persoonlijke leven was er op dat moment heel wat gaande en juist daarom was ik erg opgelucht dat ik me zo op mijn gemak voelde bij Graviteit. Naarmate de tijd verstreek raakte ik gesetteld en verliep alles veel vlotter.

LEERRIJK EN VERRIJKEND

Voor mij was het een enorm leerrijke stage. De combinatie van twee verschillende stageplaatsen maakte het druk, maar ook erg boeiend. Ik zou het zeker niet anders gewild hebben. Ik heb van veel verschillende aspecten mogen proeven: zowel grafische vormgeving heb ik leren kennen, als alles wat met copywriting te maken heeft.

Ik kreeg ook toegang tot de wonderen van social media marketing. Deze kennis heeft zich vertaald in heel wat leuke opdrachten. Het is fijn dat dat ik mijn ideeën en input zie terugkomen online. Wat me zeker gaat bijblijven zijn de twee dagen die helemaal in het teken stonden van social media: heel de dag brainstormen! Ik wist niet dat het zo vermoeiend kon zijn, maar het was wel enorm boeiend en leerrijk.

EEN UITDRUKKELIJKE BEDANKT

Ik wil toch even stilstaan bij wat een geweldig en warm team Graviteit is. Mijn stage was een onvergetelijke periode. Zowel omwille van enkele persoonlijke gebeurtenissen, maar ook dankzij de geweldige mensen die ik heb mogen leren kennen.

Deze boeiende stage marketing had niet plaatsgevonden als Ines en Frank mij deze kans niet hadden gegeven. Dus dank je wel daarvoor! Ook wil ik Febe, waarmee ik veel heb samen mogen werken, bedanken! Zij heeft naast alle leerrijke momenten ook veel naar mij geluisterd en dat apprecieer ik enorm. Met Robbe en Eveline heb ik iets minder samengewerkt, maar ik heb van Robbe wel enkele leuke grafische skills geleerd en Eveline heeft mij dan weer heel wat bijgebracht over de technische aspecten.

In het algemeen een enorm dikke merci! Het is leuk dat ik even bij dit warme en geweldige team mocht horen. Voor mij stopt de reis hier, maar ik wil iedereen bij Graviteit uitzonderlijk veel succes toewensen!

Graviteit - jens 2
Deze stage vormt voor mij vast en zeker een terugblik op een geweldig verrijkende periode, zowel persoonlijk als professioneel.
Jens

GETRIGGERD OM OOK EEN STAGE MARKETING TE VOLGEN BIJ GRAVITEIT?

Wat houdt er jou nog tegen?