stage bedrijfscommunicatie gent

.

stage bedrijfscommunicatie gent /

Stage bedrijfscommunicatie Gent

Ben jij op zoek naar een leerrijke stage in de bedrijfscommunicatie? Maak je dan klaar om te landen in de wereld van Graviteit.

 

Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit

Graviteit is een creatief communicatiebureau dat bedrijven en organisaties op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills in actie te zien.

 

Bij wie kom je terecht

Bij Frank Mertens en Ines Maroye en de andere creatieve wezens van team Graviteit. Je leert ons snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!

Graviteit - Graviteit Team

Wat bieden we aan

Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van communicatie, reclame en publiciteit? Graviteit geeft jou de kans om uit te zoeken waar jouw sterktes liggen.

 

Wat houdt de stage bedrijfscommunicatie gent in?

Bedrijfscommunicatie is een breed gegeven. We bekijken graag welke aspecten van de reclamewereld jou het beste liggen. Ben je goed in strategisch brainstormen en het opstellen van communicatieplannen? Hoe pak je het bedenken van campagnes aan? Heb je een vlotte, geslepen pen en weet jij steeds de juiste woorden te vinden? Is het schrijven van blog-en social media posts jouw ding? Of werk je liever meteen hele websiteteksten uit? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? Wil je bijleren over digitale marketing aspecten zoals SEA en SEO? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.

Wat zoeken we

Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een gezonde portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

 

Jij bent:

  • Communicatief sterk: jij jongleert graag met woorden, zowel op papier als tijdens een klantenmeeting
  • Een creatieve duizendpoot: jij bent niet bang om tijdens een brainstorm allerlei nieuwe ideeën op te werpen
  • Jij hebt een geslepen pen waarmee je professionele teksten met een leuke twist kan schrijven
  • Jij houdt ervan om na te denken hoe diverse klanten hun boodschap aantrekkelijk kunnen verpakken
  • Jij bent zelfstandig, maar speelt ook gretig in op de ideeën van jouw collega’s
  • Jij denkt graag mee over nieuwe content en campagnes en kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan

 

Waar vindt de stage bedrijfscommunicatie Gent plaats

De stage gaat door in ons kantoor in de Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.

 

Klinkt deze beschrijving als muziek in je oren en ben je etriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.

Hopelijk tot snel! 

Graviteit

Stage Bedrijfscommunicatie Gent