Gepost op

Het leven zoals het is: stagiair grafische vormgeving

Time flies when your having fun

90 km gewandeld, 45 dagen gewerkt en honderden uren naar Frank zijn zangkunsten geluisterd. Dat zijn mijn cijfers bij Graviteit. Maar deze cijfers kunnen alle ontelbare onvergetelijke momenten niet beschrijven. Iedere dag kwam ik met plezier werken, en nu vind ik het zeer spijtig dat deze leuke tijd al voorbij is.
Graviteit - Stagiair grafische vormgeving Gent Graviteit

Wat houdt het in om stagiair grafische vormgeving te zijn bij Graviteit?

Frank en Ines zijn een topteam en weten perfect wat ze kunnen en waar ze naartoe willen. Ze lieten mij als stagiair heel vrij maar hadden ook zeker bepaalde verwachtingen. Vanaf dag één kon ik al aan echte projecten werken, dit was voor mij wel een verrassing. Ze gaven mij direct vertrouwen en behandelden me niet als een stagiair grafische vormgeving maar als een volwaardige medewerker. Dit zorgde ervoor dat ik gedrevener was om iedere opdracht tot een perfect einde te brengen. Tijdens mijn periode ben ik bij allerlei zaken betrokken, zo denk ik aan brainstorms, klantenmeetings, interne besprekingen, projecten, algemene werking van het bedrijf en de leuke pauze momenten.

Je leert hier meer dan ontwerpen. Je leert hier over de hele grafische wereld. Frank en Ines beantwoorden vragen en zullen je ook helpen met andere taken die niet persé met het bedrijf te maken hebben. Met z’n drieën wordt er besproken welke taken je het meeste liggen en zal ervoor gezorgd worden dat je zoveel mogelijk kan doen wat je graag doet. In mijn geval was dit vooral animeren, werken met een tekentablet en met illustraties. Ik kan nu met 100% zekerheid zeggen dat al mijn verwachtingen van een stageplaats ingevuld zijn. Als je een stageplaats zoekt waar je koffie moet gaan halen ben je hier alleszins niet op de juiste plek. Straffer nog, Frank en Ines zijn vaker voor mij drinken gaan halen dan andersom.

Om mijn periode in een aantal woorden samen te vatten: leuke sfeer, heel leerzaam, flexibel en heel “neig”. Nogmaals, bedankt Frank en Ines. Ik heb heel hard genoten van mijn tijd hier en vind het echt spijtig dat het al gedaan is!

Een blogbericht door Kevin Hens

Graviteit - Stagiair grafische vormgeving Gent Graviteit 2

Getriggerd om ook stagiair grafische vormgeving te worden bij Graviteit?

Wat houdt er jou nog tegen?