Gepost op

Overall feeling: vier weken als stagiair grafisch ontwerp bij Graviteit was veel te kort!

Bijleren in een warme omgeving

Ik had mij geen betere stageplaats kunnen voorstellen dan bij Graviteit. Stagiair grafisch ontwerp zijn bij Graviteit, is stage lopen bij twee warme, sympathieke mensen die vol overtuiging  en met veel enthousiasme doen waar ze goed in zijn. Daar kan je wat van leren! En bijleren heb ik zeker gedaan de voorbije vier weken. Ik leerde de grafische sector voor het eerst “in real life” kennen. Daarbij kreeg ik de kans om echte opdrachten, voor echte klanten uit te werken. Hierin schuilt een groot vertrouwen van Frank en Ines in hun stagiairs. Al doende leert men zeggen ze ook wel en dat is zeker zo. Natuurlijk krijg je de nodige ondersteuning en helpt hun feedback je verder in de goede richting waar nodig. Maar als iets goed was, mocht dat zeker ook gezegd worden. Bijleren staat hier centraal, ervaring opdoen en je op weg helpen. Dit is in mijn ogen de leukste en beste manier om een stage aan te bieden.

Maar aan alles komt een eind, zo ook aan deze fantastische stageperiode. Eén ding is zeker: vier weken was te kort! Daar ben ik van overtuigd. Het had gerust nog wat langer mogen duren. Maar het was kort en krachtig en ik zal aan mijn stage bij Graviteit terugdenken als een fijne en leerrijke periode. Ik heb veel aan deze stage gehad en kan dan ook iedereen aanraden om een plekje te proberen veroveren bij Graviteit. ’t Is de moeite waard! Merci Frank en Ines!

Een blogbericht door Lisa Fonteyne

Graviteit - CBBE5534 1D36 4E1D 98B3 11C358505E81 2

Getriggerd om ook stagiair grafisch ontwerp te worden bij Graviteit?

Wat houdt er jou nog tegen?