Gepost op

De verkeerde deur

Toen ik de eerste dag toekwam op mijn grafische stage bij Graviteit wist ik niet wat me te wachten stond. De dag begon al goed doordat ik aan de verkeerde deur stond. Ines had me gelukkig snel gevonden en na het in orde brengen van technische zaken, maakte ik kennis met het team. Ik had al meteen door dat dit een zeer warme en leuke groep was. Ik voelde me hier dan ook direct op mijn gemak.

Graviteit - illlustratie stageblog 02

MIJN EERSTE ECHTE GRAFISCHE STAGE

Graviteit was mijn eerste échte grafische stageplaats. Ik had direct door dat de sfeer zeer goed zat, wat me nog meer motiveerde om me volledig te smijten. In het begin moest ik wat uit mijn schulp kruipen maar dat ging vlot, iedereen stond altijd klaar om me te helpen als ik het moeilijk had. Na het maken van mijn voorstellende social media post mocht ik direct meewerken aan het ontwerpen van een logo dat nu in real life gebruikt wordt. Dit was nog maar eens een extra boost voor mijn zelfvertrouwen.

De tijd vliegt als een straaljager voorbij

Naast het meehelpen aan verschillende opdrachten, van visitekaartjes tot flyers en logo’s, mocht ik zelfs meewerken aan een ontwerpwedstrijd. Ik heb me volledig laten gaan in deze opdracht en ook al zijn we niet gewonnen, ik ben nog steeds trots en dankbaar op wat ik heb gemaakt en op het feit dat ik deze mooie kans gekregen heb. Ines en Frank stonden volledig achter mijn ontwerpen en dit gaf me een zeer goed gevoel.

De tijd vloog voorbij en voor we het wisten zaten we al aan week zes van de tien. De volgende weken vlogen als een straaljager voorbij. Hoewel mijn laatste week hier intussen gepasseerd is, heb ik nog steeds het gevoel dat we in week één zitten en wil ik nog zoveel gaan doen.

BEDANKT!

Jammer genoeg moet ik nu afscheid nemen van dit fantastische team dat me vanaf dag één een geweldig gevoel gaf. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de zalige tijd die ik hier heb mogen beleven, de toffe lunchmomenten die we samen deelden en de leerrijke ervaringen die ik hier heb mogen opdoen. Ik kon me geen betere stageplaats wensen, wat een enorme aanrader!

Hoe zeggen ze dat dan? Uit het oog maar zeker niet uit het hart! Bedankt voor alles!
Vele groetjes, Alex
Graviteit - illlustratie stageblog 01

GETRIGGERD OM OOK EEN GRAFISCHE STAGE TE VOLGEN BIJ GRAVITEIT?

Wat houdt er jou nog tegen?