Gepost op

Stage webdesign of cursus koekjes bakken?

Toen ik me inbeeldde hoe een stage webdesign eruit zou zien, had ik nooit gedacht dat ik in mijn eerste week koekjes zou staan bakken. Alles kan bij Graviteit, dus ook jezelf voorstellen op social media op een leuke en smakelijke manier 😉 Alleen zeer jammer dat ik de koekjes niet heb kunnen uitdelen door het telewerken.

In mijn eerste week bij Graviteit werd het al snel duidelijk dat iedereen enorm behulpzaam is. Je kan altijd alles vragen en je krijgt de tijd en ruimte om te groeien en je eigen ding te doen.

Ruimte om te ontdekken

Ik heb tijdens mijn 8-weken durende stage webdesign enorm veel bijgeleerd, en dat is nog een understatement. Je krijgt echte opdrachten voor echte klanten en dat maakt het enorm leuk. Het is een verschil van dag en nacht met wat je leert op school. ‘Al doende leert men’ was hier echt wel van toepassing. Er waren nog zoveel dingen die ik niet wist. Frank en Ines gaven me de mogelijkheden om zelf alles te ontdekken en je kan altijd bij hen terecht voor feedback.

Graviteit - koekjes 1
Graviteit - 3D wit

Leve het leren

De dagen dat ik op kantoor mocht werken heb ik ook enorm veel geleerd van Frank en Eveline. Dit waren echt leuke dagen. Zo leerde ik vanalles bij over Elementor, SEO en talrijke plugins en alles wat te maken heeft met webdesign. Vanaf het begin mocht ik meehelpen bij het ontwikkelen van echte websites voor echte klanten. Ik heb nu vooral kunnen zien hoeveel werk er bij het maken van een volledige website komt kijken.

Toveren met woorden

Daarnaast heb ik ook de kans gekregen om te proeven van een heel klein stukje copywriting. Zo mocht ik mijn eigen informatieve blog schrijven. Dit vond ik heel leuk, zeker omdat ik hier volledig vrij in was. Febe was hierbij natuurlijk een grote hulp. Zij kan toveren met woorden en heeft mijn teksten tot een hoger niveau gebracht. Naast het schrijven was het ook leuk dat ik mijn eigen ding mocht doen met de afbeeldingen. Zo heb ik me volledig kunnen uitleven met het maken van een 3D afbeelding. Ik heb bij het schrijven van mijn blog over de webtrends van 2021 ook heel wat nieuwe trends leren kennen die ik misschien ooit wel eens kan toepassen.

Mijn stage webdesign bij Graviteit was een topervaring en ik ben iedereen enorm dankbaar voor alles wat ik geleerd heb. De weken zijn voorbijgevlogen en ik kan een stage bij graviteit alleen maar aanraden!

Vele virtuele knuffels!
Tess
Graviteit - tess uitgeknipt 3kopie

GETRIGGERD OM OOK EEN STAGE WEBDESIGN TE VOLGEN BIJ GRAVITEIT?

Wat houdt er jou nog tegen?