stage grafische vormgeving gent

.

stage grafische vormgeving gent /

Stage grafische vormgeving Gent

Ben jij op zoek naar een leerrijke stage in de grafische sector en in bedrijfscommunicatie? Maak je dan klaar om te landen in de wereld van Graviteit.

 

Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit

Graviteit is een creatief communicatiebureau dat bedrijven en organisaties op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills toegepast te zien.

 

Bij wie kom je terecht

Bij Frank Mertens en Ines Maroye en de andere creatieve wezens van team Graviteit. Je leert ons wel snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!

 

Wat bieden we aan

Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van vormgeving, communicatie en reclame? Graviteit geeft jou de kans om uit te zoeken waar jouw sterktes liggen.

In de eerste instantie bieden we een stage als grafisch vormgever aan. We bekijken echter ook graag of er nog aspecten in de bedrijfscommunicatie zijn die jou liggen. Een design staat immers nooit op zichzelf. Ben je goed in strategisch brainstormen? Heb je een vlotte pen? Is social media jouw ding? Heb je interesse om jezelf te verdiepen in webdesign? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.

Wat zoeken we

Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. Toch zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen.

• Grondige kennis van Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop

• Zeer goede Nederlandstalige kennis, een basis van Engelstalige kennis

 

Waar vindt de stage grafische vormgeving Gent plaats

De stage gaat door in ons kantoor in de Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.

 

Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv, portfolio en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.

Hopelijk tot snel! 

Graviteit

Stage grafische vormgeving Gent