stage contentcreatie en social media gent

.

stage contentcreatie en social media Gent /

Stage contentcreatie en social media Gent

Ben jij op zoek naar een leerrijke stage in contentcreatie en social media? Maak je dan klaar om te landen op planeet Graviteit.

 

Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit

Graviteit is een creatief communicatiebureau dat bedrijven en organisaties op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties waar je onze skills in actie ziet.

 

Bij wie kom je terecht

Bij Frank Mertens en Ines Maroye en de andere creatieve wezens van team Graviteit. Je leert ons snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijk gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!

Graviteit - Graviteit Team

Wat bieden we aan

Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van communicatie, reclame en publiciteit? Graviteit geeft jou de kans om uit te zoeken waar jouw sterktes liggen.

Stage contentcreatie en social media Gent

Wat houdt de stage contentcreatie en social media Gent in?

Contentcreatie en social media is een breed gegeven. We bekijken graag welke aspecten van de reclamewereld jou het beste liggen. Ben je goed in out-of-the box denken, creatief en strategisch brainstormen en het opstellen van contentplanningen? Hoe pak je het bedenken van social media campagnes aan? Heb je een vlotte én aantrekkelijke pen? Ken jij alle TikTok-trucs en Instagram hacks en tover jij voor iedere mogelijke klant een nieuw humoristisch video-idee uit je hoed? Hoe ga je om met klanten en partners? Kan je zelf aan de slag met het opmaken van visuals? Ben je enthousiast over het maken van blogberichten, LinkedIn-sliders en het creëren van andere content? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.

 

Wat zoeken we

Je bent zelfstandig en kan vlot je plan trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een gezonde portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt.

Waar vindt de stage contentcreatie en social media Gent plaats

De stage gaat door in ons kantoor in de Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.

 

Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.

En… werp gerust al een blik op onze social media kanalen en laat je creatieve contentideeën maar al de vrije loop ;). 

 

Hopelijk tot snel! 

Graviteit

Stage contentcreatie en social media Gent