Gepost op

Graviteit en Sirus verSTERCKen elkaar

Het jaar afsluiten doen we bij Graviteit in stijl. Deze maand (december 2021) staan we immers samen met langetermijnklant/partner Sirus in Sterck Magazine Oost-Vlaanderen. We vertellen er over onze branding-en communicatiestrategie voor het softwarebedrijf en onze vlotte, leuke manier van samenwerken.

IT-boodschap in speels jasje

Waar mond-aan mondreclame – de kennismaking kwam tot stand via een contact van CEO Gert De Tant – toe leiden kan. “Het moderniseren van de website van Sirus was de start van onze organisch gegroeide vertrouwensband”, blikken Ines Maroye en Frank Mertens terug. “Na die geslaagde stap keek onze klant uit naar de invulling van de branding en de dagelijkse communicatie. De ad-hoc start maakte als snel plaats voor een structurele samenwerking, met periodieke evaluaties.”

Graviteit - 675B791A C369 4C8C BD95 FDC67DFCE0EF

Justien De Roose & Gert De Tant – Sirus

“Sinds onze samenwerking met Graviteit zijn we er nu zeker van dat onze ideeën een concrete uitwerking krijgen. We hebben bijna dagelijks contact. Graviteit staat voor korte lijnen”, stelt Justien De Roose.

Graviteit - STERCK O 17 TESTIMONIAL Graviteit

“Door de ondersteuning van Graviteit missen we geen enkele kans meer. Onze groeiende samenwerking loopt parallel met onze eigen groei. Voor ons gaat het echt om een win-winsituatie. Op een informele, maar professionele manier werken we intens samen.”

Langetermijnvisie

“In de toekomst zullen we samen nog leuke klantencases kunnen uitwerken. Zoals het grote gewonnen dossier, waarbij we een dataplatform voor enkele Belgische centrumsteden verzorgen. Uit dit visitekaartje zal weer veel communicatie op maat voortvloeien.”

“Graviteit kan telkens ons verhaal zo brengen dat alle kanalen, tot overheid en burgemeester toe, écht aangesproken worden. Wij hebben wel ideeën, maar om die op een creatieve manier de wereld in te sturen en in de markt te zetten hebben we de expertise van Graviteit nodig”, klinkt het bij Sirus.

 

Lees het volledige Sterck Magazine Oost-Vlaanderen, editie 17. Je vindt ons artikel op pagina 111.

Over Sirus

Sirus is een jong en dynamisch IT bedrijf uit Merelbeke met een sterke focus op software consultancy, software development en software architectuur. Onze samenwerking met hen begon in 2020 met een nieuwe website.

Benieuwd wat we nog meer voor Sirus deden? Neem dan zeker een kijkje naar ons portfolio.

Of neem een kijkje naar de Sirus-website.

Graviteit - logo sirus 200