Gepost op

Another day at the office: de meetings volgen elkaar in sneltempo op, je bestanden willen niet laden en koffie is er ook al niet meer…. Tijd dus voor: pauze! Pauze is immers noodzakelijk om met frisse nieuwe ideeën en energie op de proppen te komen. Juist daarom lanceren we met Graviteit onze Graviteit-frisbee, een gadget passend bij onze branding dat we uitdelen aan onze trouwe partners en klanten. Wedden dat die nieuwe ideeën zo voorbij komen zweven? 😉

frisbee

1, 2, 3, 4… Hup naar achter, hup naar voor! 

Voor we aan onze epic Graviteit-frisbee battle kunnen beginnen, moeten we – zoals Gertje het zou zingen – onze spieren even plezieren. En we horen dan wel ‘hup naar achter, hup naar voor’, met je bedrijf wil je toch het liefst vooruit blijven gaan. Om je werknemers flexibel en fris te houden is beweging en pauze daarom van cruciaal belang. Zorg dus voor pauzemogelijkheden op het werk.

Hoewel een vast pauzemoment het meest voor de hand liggend lijkt, kan dit voor sommige werknemers ook frustraties met zich meebrengen. Ze zijn nog met iets bezig en willen dat eerst afwerken, maar moeten stoppen omdat ze verplicht moeten pauzeren, ook niet echt bevorderlijk voor de productiviteit dus. Spreek daarom liever af dat je over de middag, na het eten, even tijd maakt voor een gezamenlijke, korte activiteit (wat dacht je van frisbee spelen bijvoorbeeld? 😉 ) en laat medewerkers voor de rest kiezen wanneer zij 5-10 minuutjes hun hoofd leeg willen maken.

Choose your player

Een frisbee battle bij Graviteit is niet voor softies, het gaat er immers bikkelhard aan toe. Voor de fans die zich – wijselijk – aan de zijlijn houden, is het dan ook cruciaal om van aan de start goed in te zetten. Raise your bets dus en choose your player, dames en heren. Geen gemakkelijke keuze wanneer je met een divers team zit waarbinnen ieder zijn of haar – duidelijke of diep verscholen – troeven op zak heeft.

Ready… set…battle! 

Je bent er klaar voor! Jouw eigen frisbee-battle met je collega’s. Volg hierbij de regels van onze Graviteit-frisbee-challenge of maak je eigen competitie en regels, het allerbelangrijkste: have fun (en laat de competitie toch een beetje heel 😉 ). Je leert je team snel op een andere (lees: bikkelharde, competitieve) manier kennen en door de focus op het strijdtoneel dat zich voor je afspeelt, kan je je hoofd echt even leeg maken. Enkele minuten, vliegende frisbees en gescheurde kledingstukken later, kan je vast aan de slag met vernieuwde (mentale) energie (de fysieke is mogelijks op, inspannend hoor zo’n competitie!).

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar buiten en gooi ze! 

frisbee

Wil je zelf niet blijven zweven tussen de concurrentie? Aarzel niet en neem contact op met Graviteit.