Gepost op

Waarom een bedrijvencentrum in Gent de ideale stek is voor een creatief bedrijf

Waar is planeet Graviteit gelokaliseerd?

Begin dit jaar stortten we ons in het ondernemersavontuur. De vraag die heel wat mensen zich stelden: van waaruit zal Graviteit haar strategische, visuele en tekstuele diensten aanbieden?

Voor Graviteit was het niet interessant om als startende tweemanszaak onmiddellijk een eigen bureau te huren. Als creative agency is het inspirerend om regelmatig vanop een andere locatie te werken, en omwille van klantencontacten zijn we geregeld op de baan. Geef ons een laptop en wat schetsmateriaal, en we kunnen op heel wat plaatsen onze creativiteit de vrije loop laten gaan. En uiteraard is ook de financiële kant van het plaatje van belang!

 

De Punt Bedrijvencomplex in Gent Flyers

Het geheim van krachtige bedrijfscommunicatie: weet wat er leeft bij bedrijven!

 

En waarom dan niet gewoon altijd van thuis werken? Dat is het goedkoopst en het bespaart verplaatsingskosten, toch? Klopt. We gaan dan ook af en toe van thuis uit aan het werk. Maar voor ons blijft regelmatig sociaal contact van groot belang. En we hebben er ook gewoon nood aan om eens weg te zijn van huis, en na een werkdag écht thuis te komen.

De hoofdreden om niet altijd vanuit onze thuisbasis te werken, is de voeling met het werkveld. Graviteit werkt als communicatiebureau steeds voor bedrijven. Hoe kan je jezelf inleven in de wereld van jouw klanten, als je amper in contact komt met de bedrijfswereld? Voor ons was de keuze voor een ondernemers- en bedrijvencentrum in Gent, en meer bepaald een complex waar er een coworkingspace is, snel gemaakt. Het is interessant om verschillende types ondernemers en bedrijven te ontmoeten. Zo wordt elke werkdag een potentieel netwerkmoment! Niets fijner dan tijdens de werkdag verrijkt te worden met een hoop nieuwe ontmoetingen en inzichten. En wie weet kom je wel thuis met nieuwe potentiële klanten of partners in de portefeuille.

 

Ondernemen in Gent

De Punt bedrijvencomplex in gent Onthaal

Na het checken van enkele coworkingspaces en flexwerkplekken was de knoop doorgehakt. Je kan Graviteit vanaf nu enkele dagen per week terugvinden in “De Werkplek” van het bedrijvencentrum De Punt.

Waarom De Punt? In dit ondernemers- en bedrijvencentrum in Gent zitten er heel wat bedrijven, maar toch is de sfeer en de service er erg persoonlijk.

Daarnaast is ook de locatie perfect. Alle voordelen van ondernemen in Gent zijn er aanwezig: veel bedrijven komen er samen met een openminded visie, én er zijn tal van mogelijkheden tot netwerken. Doordat De Punt zich niet in het centrum van Gent bevindt, is de locatie makkelijk bereikbaar en is er veel parkeermogelijkheid. Iets waar zowel wijzelf als onze klanten erg dankbaar voor zijn!

Kortom, een werkplek die perfect aansluit bij onze noden.

 

 

Zin om onze nieuwe stek te ontdekken? Altijd welkom voor een babbel en een koffie.
Graviteit maakt ook gebruik van de vergaderzalen van De Punt. Laat dus zeker iets weten indien je jouw volgende meeting met Graviteit in Gent wil laten doorgaan. We kijken er naar uit om om verruimende concepten, designs en content voor jouw bedrijf te creëren!

De place to be? De Punt, Kerkstraat 108 in Gent.

De Punt Bedrijvencomplex in Gent Frank

 

*De maatschappelijke zetel van Graviteit bevindt zich in Wichelen
Elsbrug 46, 9260 Wichelen