Gepost op

Hallo, Laurence hier!

Na even afwijken van mijn baan rond planeet Graviteit, vond ik de weg terug en landde ik definitief op dit wonderbaarlijke hemellichaam. Ik dacht dat het onmogelijk was, maar hier sta – of liever zweef – ik dan. 

Vorig jaar hield ik, als stagiaire grafische vormgeving, een tussenstop van drie maanden bij deze familie van creatievelingen. Tevreden nam ik toen mijn rugzakje mee dat vers aangevuld was met creatieve skills, verruimende kennis, mooie vriendschappen en een hoop goede moed, en zette ik mijn ruimtereis verder richting mijn diploma. Met mijn diploma van creatief wezen en grafisch ruimtereiziger op zak, mocht mijn raket tijdelijk opnieuw landen bij Graviteit om te helpen bij de drukke eindejaarsperiode. Fast forward naar 2023 en ik mag mijzelf officieel lid noemen van de bemanning van ruimtestation Graviteit. Het was een spannende, avontuurlijke, leerzame reis die aan lichtsnelheid voorbij gevlogen is.

Ja ja, zeer leuk, maar je vraagt je vast en zeker af waarmee ik jouw bedrijf kan helpen? Wel, als grafisch en creatief wezen met een voorliefde voor het opmaken van merklogo’s en huisstijlen en met behulp van mijn Photoshop-skills, neem ik jouw bedrijf mee in mijn ruimteschip en til ik het naar een hoger niveau. Ook jouw social media neem ik graag onder handen zodat jouw bedrijf een out-of-this-world feed krijgt.

Get to know me

Ik hou van:
Mijn familie (inclusief mijn hond Milo🐶), koken en bakken (en dus ook lekker eten🍔🌮🥗), gamen 🎮, memes, water 💦(drinken, zwemmen, drijven, douchen, een bad nemen… noem maar op), mooie bruisballen (vooral die met glitters ✨🪩 erin), reizen, liefde 🥰, vriendelijke mensen en anderen helpen 👐🏼. Oh, en lichtjes 💡. Alles is gezelliger met lichtjes. 

Mijn grootste angsten zijn:
Claustrofobie, hoogtes en eenzaamheid  

Wat lukt me niet om te doen, hoe vaak ik het ook probeer?:
Vroeg opstaan 🛌 zonder 10 wekkers te snoozen en bovendien niet vermoeid 💤 te zijn… Geef mij maar gezellige avonden, verlicht door een LED-strip, kerstverlichting of vuurkorf en afgewerkt met een heerlijk ruikende geurkaars 🕯 en een warme chocomelk 🍫 met marshmallows in mijn hand.

Wat ik nog wil bijleren:
Digital painting 🎨, 3D-werelden creëren, en relativeren.

Mijn lievelingsmuziek is:
Metalcore 🎸, trap, jumpup 🐼, dance/electronic en om zeker niet te vergeten: de liedjes uit de “Fallout” games 🕹 en degene uit de “Guardians of the Galaxy” films 🎥. Eigenlijk tolereer ik vrij veel muziekstijlen, zolang je maar geen schlagermuziek 🔪 afspeelt in mijn buurt. 

Of ik een dierenvriend ben?:
Jazeker, het enige probleem is dat sommige wezens geen “Laurencevriend” zijn 🥲. Zo ben ik al gebeten door een konijn 🐰, aangevallen door een kat 😼, gelikt door een koe 🐮 en het speciaalste dier dat mij al heeft proberen aanvallen was een aapje 🙈. Go to the zoo they said… It’ll be fun they said… Sure… 

De nieuwe creatieveling op planeet Graviteit: Laurence Snoeck - Grafisch ontwerper bij Graviteit

Let’s meet

Wil je ontdekken hoe ik de huisstijl, branding, visuele communicatie en social media van jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen?
Stuur een mailtje naar laurence@graviteit.be of geef me een seintje via 04 91 10 89 67.
Tot binnenkort! 

Tags: