Bouwwerken Cours / branding / look & feel / logo / website / copywriting / werfdoek /

Persoonlijke en professionele uitstraling voor ruwbouwaannemer

Over Bouwwerken Cours

Bouwwerken Cours is een ruwbouwaannemer actief in Kalken, Laarne, Wetteren en omstreken en is in het bijzonder gespecialiseerd in villabouw. Bouwwerken Cours is een echt familiebedrijf dat al vier generaties lang stielkennis doorgeeft.

Logo & Branding

Het logo moest die professionaliteit uitstralen waarmee Bouwwerken Cours al meer dan 80 jaar ruwbouwprojecten uitvoert. Daarnaast mocht het logo er ook niet te ‘corporate’ uitzien, maar juist warmte en persoonlijkheid uitstralen. De Cours-kapiteins staan immers bekend om hun persoonlijke aanpak bij ruwbouwprojecten. Daarom koos Graviteit voor een warme blauwe kleur en een stijlvolle uitstraling die letterlijk to the point is.

Website & copywriting

Net als het logo is de website beknopt en to the point. Graviteit koos er bewust voor om niet teveel tekst op de website te zetten om de moderne en professionele look te behouden. Alles wat je moet weten, is aanwezig en de beelden doen de rest. De grote ‘C’ uit het logo zorgt voor samenhang tussen de verschillende elementen op de pagina’s en vormt een terugkerend element doorheen de site. Deze website toont een duidelijke expertise aan op het vlak van ruwbouw, vertelt daarnaast ook een persoonlijk verhaal en inspireert door haar parels van projecten.

Werfdoek

Om de nieuwe branding en visibiliteit van Bouwwerken Cours nog breder door te trekken, ontwierp Graviteit een werfdoek die Bouwwerken Cours op de kaart zet. Voor deze werfdoek werd dezelfde simpele, maar stijlvolle en moderne stijl doorgetrokken.

Neem een kijkje naar de website via www.bouwwerkencours.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?