Durf Ondernemen / website /

Durf Ondernemen: dynamische website voor student-ondernemers

Over Durf Ondernemen

Durf Ondernemen (DO!) is een initiatief van de Universiteit Gent om studenten, docenten en onderzoekers aan te moedigen hun ondernemerszin aan te wakkeren en hun plannen uit te voeren. Durf Ondernemen coacht en begeleidt deze studenten, docenten en onderzoekers tijdens en na hun studies op hun traject als ondernemer.

Website

Graviteit werd ingeschakeld om de website van DO! te bouwen. Aangezien de website een jongerendoelgroep voor ogen heeft (student-ondernemers), trachtten we dynamiek, levendigheid en goesting op de site te brengen door de graphics te animeren. Zo springt de site nog meer in het oog en motiveert deze om verder te kijken. Er mocht een speels en krachtig kantje zijn aan de website zonder de serieuze uitstraling van de UGent te verliezen.

De DO!-website is bovendien zo gebouwd dat je als gebruiker heel hard kan kiezen op welke content je te zien wil krijgen. Zowel studenten, docenten als onderzoekers vinden snel terug waar zij specifiek naar op zoek zijn. En dat dankzij de duidelijke menustructuur en de navigatiemogelijkheden op de geanimeerde illustraties. Voor de illustraties werkten we samen met Marie Van den Broeck van Impact Studios, huisillustratrice van de UGent.

Verder bevat de website een handige kalender die een overzicht geeft op toekomstige events en cursussen. Door al voorgaande factoren te combineren wordt de DO!-site een heuse kenniswebsite die alle informatie verschaft over hoe je als student, docent of onderzoeker kan beginnen ondernemen. En dat met een aangenaam speels en kleurrijk kantje.

Neem een kijkje naar de website via www.do.ugent.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?