Hoxel / brandinglook & feel / interieur & exterieur design trailerssocial media begeleiding / social media postsfotografie /

Glamoureus kamperen in een hip design

Foto’s en video door Diggitall

Over Hoxel

Hoxel biedt unieke en luxueuze slaapaccomodaties voor campings aan. De Hoxels zijn trailers die bestaat uit 12 honinggraatvormige cocons, waarin telkens 2 mensen kunnen slapen. “You haven’t been glamping if you haven’t slept in a Hoxel”.

Design interieur

De binnenkant van de Hoxels werd tot nu toe aangekleed met verschillende designs in uiteenlopende stijlen. Er werd vanaf 2018 gekozen voor een nieuwe, coherente aanpak. De panelen aan de boven- en zijkant van de bedden kregen een gloednieuwe bedrukking. De nieuwe interieurs zien er fris en modern uit, en er is ruimte voor een ludieke tekstuele insteek. Hierbij is de link naar de muziek- en festivalwereld nooit ver weg. In elk hoekje is er wel een leuke boodschap of graphic te ontdekken. Verlichtingsspots, USB-opladers en schakelaars zijn clever ingebouwd in de designs. Het geheel vormt een sfeervolle slaapomgeving.

Design exterieurs

Nadat de nieuwe opmaak van de binnenkant van de Hoxels klaar was, werd deze lijn ook verder doorgetrokken naar de buitenkant van de trailers. De kleur, de typografie en de grafische aanpak keert volledig terug. Langs beide zijdes van de trailer vormen tekeningen van “Hoxel-bewoners”, quotes en patronen als het ware mini-verhaaltjes. De hexagons zijn met elkaar verbonden door pluimpjes, muzieknoten, bijtjes of oogjes. De geschetste menselijke interacties laten de fantasie de vrije loop gaan over wat er zich allemaal in de cocons kan afspelen.

Fotoshoot

Daarnaast zorgden we voor sfeervolle foto’s waardoor de cocons volledig tot hun recht komen.

Social media

Het Hoxel project is momenteel gepauzeerd, waardoor de social kanalen momenteel niet meer up to date zijn.

Niet alleen het interieur en het exterieur van de Hoxel trailers werd onder handen genomen. Graviteit zette ook samen met het Hoxel team de schouders onder de social media aanpak. We zorgden voor begeleiding en creatie van posts en advertenties.

 

Disclaimer: het Hoxel concept ligt voorlopig stil. 

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?