In’t Kleur en In’t Wit / social media planning en posts / social omslagfoto’s / blogs / copywriting / storytelling / fotoshoot / fotografie / verjaardagscampagne / concept / gadgets / packaging / grafisch ontwerp kerstkaart

“Het leukste aan onze samenwerking vind ik de creatieve input waarmee ze aan de slag gaan voor elke post/kaart/relatiegeschenk.” 

Liesbet Cassiman – Zaakvoerder bij In’t Kleur

In’t Kleur en In’t Wit: Schilder-en pleisterwerken met een creatief hoekje af

Over In’t Kleur en In’t Wit

In’t Wit is gespecialiseerd in pleister-en gyprocwerken en in speciale technieken zoals kalkpleister, leem en Mortex. In’t Kleur verzorgt schilderwerken, biedt kleuradvies aan en staat in voor fotobehang en speciale schildertechnieken. Samen verzorgen ze daarnaast gevelrenovaties. Beide bedrijven werden opgericht door Kris en Liesbet, twee joviale en aangename mensen met een hart van goud.

Social media en contentcreatie

Graviteit werd ingeschakeld om In’t Kleur bij te staan met een social media aanpak. Samen stelden we een contentkalender op, verzamelden we de nodige eerste input en gingen we aan de slag. Ondertussen verzorgen we al enkele maanden de sociale mediakanalen van In’t Kleur en In’t Wit. Elke maand zitten we samen om de contentplanning voor de volgende maand te overlopen. Aan ideeën geen gebrek!

Kleurrijke, inspirerende maandelijkse moodboards worden afgewisseld met reels over werken in progress, afgewerkte projecten, mooie foto’s en interessante weetjes. Verder maken we ook geregeld nieuwe blogs op waar we vervolgens mee uitpakken op social media. Die blogs worden opgesteld op basis van wat In’t Kleur en In’t Wit merken dat er leeft bij hun klanten en partners.

Verder maakten we ook de Facebook– en LinkedIn omslagfoto’s voor In’t Kleur en In’t Wit op. De sprekende beelden springen meteen in het oog en geven In’t Wit en In’t Kleur karakter en stralen de energie en positiviteit uit van de gepassioneerde medewerkers.

Fotoshoot

Graviteit werd vervolgens ingeschakeld voor een fotoshoot van de medewerkers bij In’t Kleur en In’t Wit. Hierbij wouden we het creatieve, speelse karakter van het team niet uit het oog verliezen. Daarom kozen we bij de fotoshoot voor een ludiek concept. De medewerkers kleuren als het ware hun eigen foto in. Voor schilderwerken In’t Kleur doen ze dit met een borstel, voor pleisterwerken In’t Wit kozen we voor een plakspaan. Zo ontstonden er professionele foto’s met een creatief, kleurrijk hoekje af.

Jubileumgeschenk

In 2022 vierde In’t Wit haar 15e verjaardag en In’t Kleur blies datzelfde jaar 10 kaarsjes uit. Reden te meer dus voor een geschenkje. Maar wat geven aan je trouwe klanten en partners en tegelijkertijd ook je eigen diensten nog eens op een aantrekkelijke manier in de kijker zetten? Wij mochten ons eens creatief laten gaan en kwamen zo tot een lekker én origineel geschenkje.

In een gepersonaliseerd verfblik ontdekken de klanten en partners van In’t Wit niet de standaard vulling van zo’n dergelijk blik, maar wel een lekker geschenk. De chocolade verfkwast kleurt de smaakpapillen en de gebruikshandleiding zorgt ervoor dat je je tong niet verbrandt. Compleet met ingrediënten voor een succesvol 10-en 15-jarig bestaan. 

Kerstkaart

Om 2023 feestelijk in te zetten maakte Graviteit een kerstkaart met een chique randje op voor In’t Wit en In’t Kleur. De positieve boodschap “Let’s add a layer of gold to the next year” staat letterlijk in goudfolie afgebeeld. Een kerstkaart die indruk maakt dus.

Wij blijven maar al te graag de communicatie van In’t Kleur en In’t Wit verder inkleuren!

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?