Max Mobiel / videoscript / scenario / videopancartes / video-animaties / social media posts / copywriting / mailings / iconen / graphics / spandoeken / infoborden / fotoshoots / mailhandtekeningen /

Max Mobiel: mobiliteit mooi verpakt

Over Max Mobiel

Max Mobiel is een Gentse vzw die met haar busjes mensen samen naar het werk brengt. De Max Mobiel busjes rijden voornamelijk naar plaatsen in en rond Gent die met het openbaar vervoer minder vlot bereikbaar zijn. Zo zorgt Max Mobiel voor minder auto’s op de wegen. Wij mochten hen bijstaan om hun visuele identiteit verder te versterken.

Videoshoots & pancartes

Voor Max Mobiel’s twee nieuwe, professionele video’s werkten we samen met Beeldrijk. Wij ondersteunden hen bij het opstellen van het script, tijdens het shooten en bij de montage. We selecteerden de juiste quotes, gaven feedback bij de verschillende montagerondes en zorgen voor bijhorende video-animaties, pancartes en SVO’s die de visuele stijl van Max Mobiel professioneel doortrekken.

Fotoshoots

Verder verzorgden we twee fotoshoots voor Max Mobiel. Eentje vond plaats in de winter en zette de Max Mobiel-chauffeurs in de spotlights. De zomershoot draaide rond de pendelaarservaring en vond plaats op verschillende Max Mobiel opstaplocaties. Onze Graviteitfotograaf Robbe werkte samen met Wonka Phography om een ruim aanbod aan shots te maken.

Mailings & mailhandtekeningen

We verzorgen daarnaast ook enkele e-mailings, waaronder een tevredenheidscampagne, voor Max Mobiel. Naast de copy en het design van de mailings maakten we ook passende iconen en graphics op.
Voor de feestdagen en vlak voor de zomervakantie gaven we de Max Mobiel-mailhandtekeningen een speelse update. Een subtiele touch die paste bij het bestaande ontwerp.

Opmaak spandoeken en infoborden

Max Mobiel zichtbaar maken in het straatbeeld, dat deden we met enkele opvallende infoborden en spandoeken.

Social media posts

Verder maakten we nog enkele leuke posts op die Max Mobiel kon inzetten op haar social mediakanalen.

 

Neem een kijkje naar de website via www.max-mobiel.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?