Rehab & Prevention / look & feel / copywriting / website / videomontage /

Dynamisch design voor sportkinesisten

Over Rehab & Prevention

Rehab & Prevention is een kinesitherapiepraktijk in Wetteren gespecialiseerd in revalidatie, personal training sessies en blessurepreventie. Hun klanten zijn voornamelijk sporters en sportclubs. Aan het hoofd staan zeven professionele kinesisten die het belangrijk vinden om hun patiënten de nodige uitleg en duiding te verschaffen.

Website

De website van Rehab & Prevention moest specifiek op sporters en sportclubs gericht zijn. Daarom kozen we ervoor om de site een dynamische look te geven. De schuine vormen en gele ‘bliksemschichten’ creëren een gevoel van beweging en snelheid. De zwarte kleur en de felgele kleurvlakken springen meteen in het oog en sluiten volledig aan bij het reeds bestaande logo. Ook zijn deze kleuren en vormen in perfecte harmonie met het gevoel en interieur van de kinesitherapiepraktijk.

Daarnaast voegden we een extra pagina ‘In de kijker’ toe aan de website om dezelfde dynamiek die gehanteerd wordt op de website en in de kinepraktijk door te trekken in de content. Door regelmatig nieuwe zaken te posten in dit extra nieuwsluik is er ook beweging te vinden in de informatie die Rehab & Prevention aanlevert.

Video’s

Graviteit monteerde daarnaast ook de originele video’s van Rehab & Prevention zodat deze er nog professioneler uit zouden zien in het geheel van de vernieuwde website. Door het snel opeenvolgen van verschillende kine-oefeningen in deze video’s wordt opnieuw dynamiek en beweging weergegeven.

Copywriting

De website focust op sporters, maar wil vooral toekomstige patiënten rechtstreeks aanspreken. Het doel is dan ook duidelijk: patiënten die op zoek zijn naar een specialist moeten onmiddellijk weten waarvoor ze bij de kinepraktijk terecht kunnen. Graviteit optimaliseerde de aangeleverde teksten zodat meteen duidelijk zou worden waar Rehab & Prevention voor staat. De site geeft veel uitleg en duiding, wat volledig aansluit bij de werkwijze van de kinesitherapiepraktijk.

Neem een kijkje naar de website via www.rehabandprevention.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?