Sips&Nips / branding / look & feel / logo / storytelling / copywriting / website / visitekaartje / postkaart / bestickering / sponsorimage

“Als beginnend ondernemer is werken met Graviteit een enorme hulp.
Na het eerste contact had het team van Graviteit onmiddellijk door wat de klant echt wilt en gaan dan ook direct aan de slag. Bij elke tussentijdse update stond ik dan ook steeds versteld van hun geleverd werk. Elke opdracht werd tot in de kleinste details afgewerkt en leverden een prachtig resultaat op.
Ik ben dan ook enorm trots om mijn site die volledig door Graviteit werd opgebouwd te kunnen delen met de wereld. Bedankt team Graviteit!!”

Niels Van De Casteele Sips&Nips

Speelse branding voor hip cocktailbedrijf

Over Sips&Nips

Niels van Sips&Nips is een echte cocktailkenner- én liefhebber. Zijn achtergrond in Eventmanagement, Mixologie en Professional Bartending maakt dat hij de cocktailwereld als zijn broekzak kent. Net om die reden richtte hij zijn eigen bedrijf op met een aanbod aan heerlijke cocktails en leerrijke cocktailworkshops. Bij een man met zoveel gedrevenheid hoort natuurlijk een branding die evenveel passie uitstraalt.

Logo & Branding

Voor het logo kozen we voor een speels, jong en hip design dat exact die creativiteit uitstraalt die Niels ook hanteert bij het mixen van zijn eigentijdse cocktails. De roze en blauwe kleuren sluiten perfect aan bij de hippe, vrolijke look & feel. Het slingerend lettertype lijkt dan weer spontaan en handgeschreven en draagt zo bij aan een creatieve en persoonlijke uitstraling. Voor de bijhorende branding hanteerden we diezelfde speelse en losse stijl. 

Website

Het kleurrijke design van Sips&Nips wordt doorgetrokken in de website. Door kleine bewegingen op de website te combineren met getekende afbeeldingen en kronkelende onderlijningen wordt als het ware een feestelijke speeltuin aan cocktailgraphics gecreëerd. Elke pagina vormt een eigen visueel verhaaltje.

Graviteit integreerde ook tijdelijk een gebruiksvriendelijke webshop in de site zodat klanten makkelijk hun cocktails online kunnen bestellen. Daarnaast zorgde Graviteit nog voor enkele andere handige tools op de website. Zo integreerden we een reservatietool voor de cocktailworkshops en een automatisch reviewsysteem. Wanneer Sips&Nips cocktails levert, stuurt dit systeem automatisch een mail naar de klant om deze uit te nodigen een review achter te laten. Deze tools zorgen ervoor dat alles handig online geregeld en bijgehouden wordt. Intussen is de webshop niet meer online, en focust Sips&Nips zich op smakelijke workshops en eventcatering.

Copywriting

Graviteit verzorgde ook de copy voor de website van Sips&Nips. Om aan te sluiten bij het speelse, jonge geheel worden op elke pagina ludieke quotes gebruikt over cocktails. Ook in het cocktailaanbod zitten leuke woordmopjes over de drankjes verscholen. Het geheel wordt aangevuld met stijlvolle foto’s van Niels’ kleurrijke cocktails.

Drukwerk

Graviteit zorgde daarnaast dat de branding van Sips&Nips ook offline werd doorgetrokken. Visitekaartjes, een autobestickering en een promotiekaartje bij de lancering van Sips&Nips maken een brede visibiliteit mogelijk. Sips&Nips is als kleurrijke cocktailbranding zichtbaar doorheen het Oost-Vlaamse offline en online landschap.

Neem een kijkje naar de website via www.sipsandnips.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?