Gepost op

Welkom in de woonkamer van de familie Graviteit

Hallo, wij zijn de Graviteit-familie, 5 creatievelingen die samen een hecht team vormen. Je bent altijd welkom in onze woonkamer om ons beter te leren kennen met een Raider, wat Treets en een Cola. Of een ‘koffieke’ met wat ‘koekskes’ is ook altijd aanwezig.

Leer onze familie beter kennen:

Graviteit - Team Kader GIF
Graviteit - Frank ingekaderd

Frequently Famous Frank

– de pater familias der websitebouwers

Frank gaat al zingend te werk om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. Dankzij veelvuldig kleurengebruik of juist een zwart-wit effect, zorgt hij niet voor een bad thriller, maar eerder voor een smooth resultaat. Zo kan hij ’s avonds tevreden kijken naar de man in de spiegel en heeft hij het gevoel dat hij de wereld toch een beetje kan genezen dankzij het bouwen van websites die niet te verslaan zijn. Beat it, right?

The Fresh PrINES of Bel Air

– houdt de keuken draaiende

Ines is een no time en all-time wonder. In een mum van tijd draait deze power ranger jouw nummer om zo invulling te geven aan jouw communicatieve dromen. Wanneer je kennis maakt met haar strategische superpowers en communicatieve, grafische en structurele skills, voel je je letterlijk saved by the bell.

Graviteit - Ines ingekaderd
Graviteit - Eveline ingekaderd

Eagle Eye Eveline

– Gamet zich een weg doorheen website-challenges

In chatrooms zal je Eveline niet zijn tegengekomen, hoewel ze deze nu wel zonder moeite voor jou zou kunnen bouwen. Zij houdt het liever bij chatten over jouw ultieme droomwebsite. Van felle neonkleuren op bloemshirts krijgt Eveline het blauwpaars benauwd, maar voor een moderne geüpdatete website die wel de tand des tijds overleeft, kruipt ze maar al te graag achter haar toetsenbord. Voor een portaal richting de moderniteit, moet je bij Eveline zijn.

Rapid Rubik Racer Robbe

– ‘Is daar weer met zijne camera’

Robbe is naast bijzonder gezegend met het talent om een Rubik’s kubus op te lossen, ook geprijsd omwille van zijn bijzondere fotografische talenten. Hij legt zonder schroom de Diana van deze eeuw perfect vast op camera en zou gesprint hebben naar de eerste rij om de val van de Berlijnse muur te kunnen vastleggen. Naast zijn fotofinishes, creëert Robbe echter ook zonder camera fantastische werelden vol kleur dankzij zijn tijdloze designs.

Graviteit - Robbe ingekaderd
Graviteit - Febe ingekaderd

Far From The Future Febe

– Wil nog een verhaaltje voor het slapengaan

Hoewel ze het graag zou willen, kan Febe nog steeds niet supersonisch tijdreizen doorheen lichtjaren. Voor nu houdt ze het bij time travelen doorheen wonderlijke en unieke verhalen. Dankzij levendige beschrijvingen, creëert ze in een mum van tijd een epische tijdreis doorheen een universum op maat.

Loulou

– De kat des huizes

Kom jij op Loulou’s plaats zitten? Kom eens een babbeltje slaan en wie weet verwelkomen we je binnenkort in onze familie!
Check onze openstaande Webdesigner vacature.

Wil je ons nog beter leren kennen? Neem dan zeker contact op.

Graviteit - Lulu ingekaderd